Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Δεν θα πιστεύετε τι ανακοίνωσε!

Article featured image
Article featured image

Με μια εσάνς από gossip ιστοσελίδες και αισθητική ταμπλόιντ, σκεφτήκαμε να μεταφέρουμε την εν λόγω είδηση, καθώς η υπόθεση «μεταΚίνηση στην πρωτεύουσα» μοιάζει πλέον με πρώτο θέμα σε κίτρινη φυλλάδα.


Λίγο μετά την έναρξη των εργασιών σε τμήματα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και ενώ την ίδια στιγμή τρέχουν παράλληλα και άλλα μεγάλα οδικά έργα που έχουν κατακρεουργήσει τη Λευκωσία, ανακοινώνεται πως θα ξεκινήσουν έργα και στην Λεωφ. Κένεντι.


Μετά το πρώτο (κυκλοφοριακό) έμφραγμα που πάθαμε, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τρόπους μετακίνησης, χωρίς να χρειάζεται να μένουμε σταματημένοι στο ίδιο σημείο για ένα δίωρο γεμάτο.

Εν τέλει, ο Δήμος Λευκωσίας, αφού πρώτα έβγαλε ανακοίνωση για να μας ενημερώσει πως και αυτός ο ίδιος, όπως και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ταλαιπωρούνται από την κίνηση στους δρόμους, ενημέρωσε το κοινό πως ναι μεν θα γίνουν έργα στη Λεωφόρο Κένεντι, αλλά ο δρόμος θα παραμείνει ανοιχτός, χωρίς να επηρεαστεί η κίνηση.

Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι πράγματι προγραμματίζονται έργα στη λεωφόρο τα οποία αποσκοπούν στη βελτίωση των πεζοδρομίων και στη δημιουργία κόλπων στάθμευσης, ωστόσο οι εργασίες θα εκτελούνται κατά μικρές φάσεις και επί των πεζοδρομίων και σε καμιά περίπτωση δεν θα κλείσει ο δρόμος

Όσον αφορά τις ημερομηνίες έναρξης των εργασιών, αυτές θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, αφού κατακυρωθεί η προσφορά και το θέμα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ