Οριστική ρήξη ανάμεσα στους Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι;

Το έγγραφο που επιβεβαιώνει τις φήμες.

Article featured image
Article featured image

Εδώ και αρκετό καιρό tabloids και άλλες gossip ειδήσεις κάνουν λόγο για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο διαδόχους του βρετανικού βασιλικού θρόνου, αφότου ο Πρίγκιπας Χάρι νυμφεύθηκε με την Μέγκαν Μάρκλ.

Ο αγώνας για τη διεκδίκηση της φήμης φαίνεται πως πάγωσε τις σχέσεις των δύο ζευγαριών και κατά συνέπεια των δύο βασιλικών αδελφιών.

Χθες, 31 Αυγούστου, το Companies House δημοσίευσε σχετικά έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμα που δημιούργησαν τα δύο αδέλφια Ουίλιαμ και Χάρι θα είναι πλέον γνωστό ως το «Βασιλικό ίδρυμα του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ», χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ.

Προηγήθηκε η απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage, στο Γουίντσορ, από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η κίνηση αυτή ήταν που πυροδότησε τις φήμες για διαμάχη μεταξύ των δύο ζευγαριών αν και το παλάτι αρνήθηκε έντονα ότι υπάρχει ρήξη στη σχέση του Ουίλιαμ και του Χάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψαν τα σχέδια για τη δική τους φιλανθρωπική δραστηριότητα η οποία ξεκίνησε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιούνιο. Η αλλαγή του ονόματος της φιλανθρωπικής οργάνωσης του Ουίλιαμ και της Κέιτ γίνεται μόλις 14 μήνες από την τροποποίηση που είχε γίνει, ώστε να συμπεριληφθεί και το όνομα της Μέγκαν, μετά το γάμο της με τον Χάρι, τον Μάιο του 2018, και το πριγκιπικό ζευγάρι πλήρωσε για την αλλαγή αυτή 12 λίρες, σύμφωνα με το Page Six.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η επίσημη αλλαγή του ονόματος έγινε στις 8 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ