Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Ναι μεν τα κατάφερε, αλλά…

Article featured image
Article featured image

Λίγο πιο δραματικά από όσο θα ήθελε εξελίχθηκε η προσπάθεια μιας 19χρονης Αμερικανίδας να ξεφορτωθεί κάποια αναμνηστικά από τον πρώην της, παρότι το σκηνικό που είχε σχεδιάσει ήταν έτσι κι αλλιώς αρκετά δραματικό. Ο στόχος της 19χρονης Ariauna Lillard, από το Λίνκολν της Νεμπράσκα, ήταν να κάψει τις ερωτικές επιστολές του πρώην της, όμως απ' εκεί και πέρα πήγαν όλα στραβά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 17/9: Σύμφωνα με την αστυνομία, η 19χρονη Lillard θέλησε να χρησιμοποιήσει έναν πυρσό βουτανίου για να κάψει τα γράμματα. Αυτό ήταν ήδη κάπως υπερβολικό, αλλά η φάση κορυφώθηκε με την απόφαση να αφήσει τα γράμματα, τα οποία έδειχναν να μην έχουν πάρει φωτιά, σε ένα χαλί στο πάτωμα και να πάει σε ένα άλλο δωμάτιο για να ρίξει έναν υπνάκο.

Δυστυχώς (για το διαμέρισμα κυρίως), τα γράμματα είχαν ήδη καρβουνιάσει. Όταν ξύπνησε από τον ήχο ενός ανιχνευτή καπνού, ανακάλυψε ότι πέτυχε να κάψει όχι μόνο τα γράμματα, αλλά και ένα μέρος του σπιτιού της.

Η κατάσταση ευτυχώς δεν έγινε επικίνδυνη, καθώς οι πυροσβέστες έφτασαν έγκαιρα στην πολυκατοικία και έσβησαν τη φωτιά. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ζημιές αξίας 4000 δολαρίων, αλλά και την Lillard να κατηγορείται για εμπρησμό εξ’ αμελείας.

Μήπως στην επόμενη σχέση να έστελνε μόνο email, έτσι για να είναι σίγουρη;


Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ