Αεροπορική εταιρεία «καρφώνει» τις θέσεις μωρών στο αεροπλάνο για να προειδοποιήσει τους επιβάτες

Όσοι δεν θέλουν να κάτσουν δίπλα σε ένα μωρό, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, τώρα υπάρχει τρόπος!

Article featured image
Article featured image

Σε όλους μας έχει τύχει και όλοι λίγο ή πολύ είχαμε την ίδια αντίδραση. Όσο και να κατανοείς τους γονείς και τα μωρά, το να βρίσκεσαι στο ίδιο αεροπλάνο με ένα μωρό που γκρινιάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης δεν είναι και το πιο ευχάριστο.

Γι’ αυτό και η Japan Airlines αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της εισάγοντας ένα στοιχείο στο διαδικτυακό της σύστημα κράτησης θέσεων, που θα δείχνει πού θα κάθονται μικρά παιδιά.

Ένα εικονίδιο παιδιού εμφανίζεται αυτόματα στο διάγραμμα θέσεων του συστήματος κρατήσεων της για να ενημερώνει τους επιβάτες που έχει γίνει κράτηση για ένα παιδί ηλικίας από 8 ημερών έως δύο ετών.

Στον ιστότοπό της η Japan Airlines αναφέρει ότι το εικονίδιο «επιτρέπει στους άλλους επιβάτες να γνωρίζουν ότι ένα παιδί μπορεί να κάθεται εκεί».

Ωστόσο η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία προειδοποίησε ότι το εργαλείο αυτό δεν είναι αλάνθαστο, καθώς μπορεί το εικονίδιο να μην εμφανιστεί, αν έχει γίνει κράτηση εισιτηρίων μέσω τρίτου ή αν την τελευταία στιγμή γίνει αλλαγή στο αεροπλάνο που θα πραγματοποιήσει την πτήση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ