Περίεργα
Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει giveaway post για ευρωεκδρομή στις Βρυξέλες
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον Έλληνα Ευρωβουλευτή στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου.
Το ξέραμε από την αρχή της εκλογής του ως ευρωβουλευτή, και από τις πρώτες σέλφι που είδαμε εντός του Ευρωκοινοβουλίου πως ο Αλέξης Γεωργούλης θα έδινε άλλο αέρα στις ξενέρωτες Βρυξέλες και το κρύο Στρασβούργο.
Όπως και έπραξε καλώντας μέσω των social media του, απλούς πολίτες να συμμετέχουν σε giveaway διαγωνισμό, ο οποίος κληρώνει ένα τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλες, όλα πληρωμένα, παρέα μαζί του.
Τους 5 υπερτυχερούς θα ξεναγήσει ο ίδιος ο Γεωργούλης, ενώ και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής στην πόλη θα είναι καλυμμένα, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Ο μεγάλος διαγωνισμός λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το ταξίδι είναι σχεδιασμένο να γίνει από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.
View this post on InstagramA post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on
Και αυτό είναι το εν λόγω post στο Facebook, σε περίπτωση που ψήνεστε να την περάσετε μαζί με το Γεωργούλη, ο οποίος αξίζει επίσης σημειωθεί ότι φοράει μπλούζα «κάντε την πολιτική και πάλι της μόδας»:
Και εννοείται πως γίνεται χαμούλης με τις συμμετοχές γιατί ο τζαμπατζής ποτέ δεν πέθανε!