Σκύλος μεζεκλής, ενεργοποίησε αισθησιακό κανάλι και πλήρωσε το λογαριασμό ο ιδιοκτήτης του!

Εσένα ο σκύλος σου βλέπει αισθησιακές ταινίες ή είναι τίποτα ξενέρωτος;

Article featured image
Article featured image

Μια περίεργη υπόθεση δημοσιεύθηκε προ ημερών στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βόρεια Καρολίνα, όταν ο 58χρονος Τόμας Μπάρνς κλήθηκε να πληρώσει 63 ευρώ στο λογαριασμό της συνδρομητικής τηλεόρασής του για θέαση αισθησιακών ταινιών.

Όταν ο Μπάρνς αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, πλήρωσε τον λογαριασμό και ακολούθως έκανε καταγγελία στην Αρχή Επικοινωνίας εξηγώντας το λάθος.

Ο 58χρονος Τόμας Μπαρνς είπε στην εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης ότι ο ο σκύλος του -ράτσας μπισόν φριζέ και ονόματι Μαρτίνο- πήδηξε στο κρεβάτι του, πάτησε το τηλεκοντρόλ με την πατούσα του και παρήγγειλε το περίφημο Hustler.

Όταν το αφεντικό του κατάλαβε τι έχει συμβεί, κάλεσε αμέσως την εταιρεία, η οποία του είπε πως όλα είναι εντάξει και ότι το πρόβλημα θα λυθεί με το να κλειδώσουν ξανά το κανάλι και να μη χρεωθεί για τις κατά λάθος ορέξεις του σκύλου του.

Μόνο που, όταν έλαβε τον λογαριασμό, κατάλαβε πως τελικά όχι μόνο δεν κλείδωσαν ποτέ το κανάλι, αλλά τον χρέωσαν για θέαση ερωτικών ταινιών από το Hustler.

Ο Μπάρνς πλήρωσε το ποσό και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επικοινωνιών, εξηγώντας τους τι είχε συμβεί. Το αποτέλεσμα; Η εταιρεία τού ζήτησε συγγνώμη και του υποσχέθηκε πως τα χρήματα της έξτρα χρέωσης θα επιστραφούν άμεσα στον λογαριασμό του!

Εν ολίγοις, άπαντες πίστεψαν ότι ο σκύλος ενεργοποίησε το αισθησιακό κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ