Το «θαύμα» της μικρής Νεφέλης σε συναυλία της Πρωτοψάλτη

Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει.

Article featured image
Article featured image

Αναφέρει το κείμενο της ίδιας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που συνοδεύει το εν λόγω βίντεο που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή... Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητά της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων... δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού... Στο θαύμα της μουσικής!

Η Νεφέλη δεν μιλάει... μόνο τραγουδάει.

Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Sophia Foundation for Children

Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της . Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει ....🏆Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους . Sophia Foundation for Children

Posted by Alkistis Protopsalti Official on Thursday, 5 September 2019


Μια υπέροχη στιγμή με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη και την Νεφελη στο Αρχαίο Θέατρο Κουριου

Posted by Nefeli Antoniou / Νεφέλη Αντωνίου on Wednesday, 4 September 2019



Το στιγμιότυπο είναι από την πρόσφατη συναυλία της στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ