Το «θαύμα» της μικρής Νεφέλης σε συναυλία της Πρωτοψάλτη

Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει.

Αναφέρει το κείμενο της ίδιας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που συνοδεύει το εν λόγω βίντεο που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή... Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητά της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων... δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού... Στο θαύμα της μουσικής!

Η Νεφέλη δεν μιλάει... μόνο τραγουδάει.

Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Sophia Foundation for Children

Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της . Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει ....🏆Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους . Sophia Foundation for Children

Posted by Alkistis Protopsalti Official on Thursday, 5 September 2019


Μια υπέροχη στιγμή με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη και την Νεφελη στο Αρχαίο Θέατρο Κουριου

Posted by Nefeli Antoniou / Νεφέλη Αντωνίου on Wednesday, 4 September 2019Το στιγμιότυπο είναι από την πρόσφατη συναυλία της στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ