Όλα όσα θα γίνουν στο πρώτο Vegan Fam Festival

Το οποίο μάλιστα έχει δωρεάν είσοδο!

Article featured image
Article featured image

Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Το πρώτο βίγκαν φεστιβάλ της Κύπρου διοργανώνεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, στο χωριό Ψεματισμένος, Λάρνακα.

Ώρα 10:00 - 23:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους.


New eco-friendly product at Vegan Fam! Nuts party* *zero-waste grocery bags suitable for nuts, bread, rice and other...

Posted by Vegan Fam on Wednesday, 7 August 2019

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον βιγκανισμό, να παρακολουθήσουν ομιλίες, επιδείξεις μαγειρικής, να συμμετέχουν δωρεάν σε εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκά, να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας, να ψωνίσουν βίγκαν προϊόντα, να ακούσουν ζωντανή μουσική κ.α.

Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο.

Thank you for your support Check In Cyprus and City Free Press Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας!

Posted by Vegan Fam on Thursday, 5 September 2019


Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: το δροσιστικό ποτό Somersby Apple Cider, η βραβευμένη για το ήθος της εταιρεία βιταμινών Viridian, η κορυφαία εταιρεία προϊόντων συσκευασίας Dynamec με μεγάλη γκάμα βιοαποικοδομήσιμων προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού, οι υπεραγορές ΑλφαΜεγα, το βίγκαν εστιατόριο SeaShells στο St.Raphael Resort, τα εστιατόρια Akakiko, οι εταιρείες Wellgoods, Papafilipou Ice Creams, Foodsaver, Handy Spa, Kyriakides Mushrooms, Party City, Party Ice και A&M Kanapes Transport.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κυρίας Ιωάννας Παναγιώτου, στηρίζεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου, τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας και PIN Financial Services.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι CITY.com.cy και Check in Cyprus.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στη σελίδα του event στο facebook και στη σελίδα www.veganfamfestival.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ