Η άμεση αντίδραση του μουσείου Madame Tussauds στην παραίτηση Μέγκαν και Χάρι

Το Παλάτι και οι υπήκοοί του, δεν συγχωρούν.

Article featured image
Article featured image

Ούτε όταν ανακοινώθηκε το #brexit δεν υπήρξε τέτοια σύγχυση και απογοήτευση ανάμεσα στον λαό της Βρετανίας, αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη όσο με την ανακοίνωση του #Megxit.

Σε μία άλλη εξέλιξη της παραίτησης του τέως πριγκιπικού ζεύγους, το δημοφιλές Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds, απομάκρυνε τα ομοιώματα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα υπόλοιπα ομοιώματα της βασιλικής οικογένειας, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση.


madame-tisont-mouseio-kerina-omoiomata-1.jpg


madame-tisont-mouseio-kerina-omoiomata-2.jpg


Μέχρι σήμερα, ο Χάρι και η Μέγκαν στέκονταν δίπλα στην βασίλισσα της Αγγλίας και τον σύζυγό της Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, ενώ από την άλλη μεριά βρίσκονταν - και παραμένουν - ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.


madame-tisont-mouseio-kerina-omoiomata-3.jpg


madame-tisont-mouseio-kerina-omoiomata-4 (1).jpg

madame-tisont-mouseio-kerina-omoiomata-5.jpg

madame-tisont-mouseio-kerina-omoiomata-6.jpgΤα μοντέλα, μετακινήθηκαν τώρα ώστε να αποτυπωθεί και στο εσωτερικό της έκθεσης η απόφαση τους να αποσυρθούν και μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Καναδά. «Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδρούμε στα απρόσμενα νέα της παραίτησης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ, από «πρεσβύτερα μέλη (σ.σ με την έννοια της αρχαιότητας) της βασιλικής οικογένειας», δήλωσε στον Independent ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις.

«Καθώς είναι δύο από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ομοιώματα, φυσικά και θα παραμείνουν σημαντικές προθήκες του μουσείου Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, και θα παρακολουθούμε τι επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους», προσθέτει ο κ. Ντέιβις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ