Κάποιοι υποστηρίζουν πως το #Megxit δεν ανακοινώθηκε τυχαία Τετάρτη βράδυ

Μία θεωρία συνωμοσίας που φαίνεται να επικρατεί.

Article featured image
Article featured image

Από χθες, όλη η Ευρώπη και όχι μόνο, ασχολείται με την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, και να ζήσουν τη δική τους ζωή, μακριά από τα φώτα και τις επιβολές του στέμματος.


Η ανακοίνωση του ζεύγους έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Instagram, Τετάρτη βράδυ, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο και το Παλάτι και τα Media.


Μια κίνηση, ωστόσο, που πολλοί χαρακτήρισαν ως ιδιοτελή, και καθόλου τυχαία, καθώς την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, η Δούκισσα του Cambridge γιόρταζε τα 38α γενέθλιά της με το γεγονός του #Megxit να επισκιάζει τελικά τους εορτασμούς της αγαπημένης δούκισσας του παλατιού. Μάλιστα, φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να είναι εξοργισμένος με τον αδελφό του, όχι τόσο για την απόφασή του να φύγει από το παλάτι, αλλά από την επιλογή να ανακοινώσει την αποχώρησή του την εν λόγω χρονική στιγμή.


Τη θεωρία συνωμοσίας έρχεται να ενισχύσει η σχέση μεταξύ των δύο κυριών, η οποία εδώ και καιρό έχει διαρρηχθεί με τις δύο συννυφάδες να μην έχουν καμία επαφή, ούτε καν για τα προσχήματα. «Αυτό ήταν το τελευταίο δωράκι της Μέγκαν στην Κέιτ», σχολιάζουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.


Πάντως ο λογαριασμός της Βασιλικής Οικογένειας στο Twitter τίμησε την Κέιτ με μια σειρά από φωτογραφίες και με μια ευχή: «Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ