Μια από τις 15 πιο επιδραστικές φωτογραφίες της δεκαετίας από το National Geographic

Η ιστορία της Katie Stubblefield η οποία έγινε το νεαρότερο άτομο που υποβλήθηκε ποτέ σε μεταμόσχευση προσώπου στην ιστορία των ΗΠΑ.

Article featured image
Article featured image

Η φωτογραφία αναρτήθηκε πριν από μερικές ώρες στον επίσημο λογαριασμό του NatGeo στο Instagram, με το εξής σχόλιο:



Φωτογραφία από Lynn Johnson @ ljohnphoto | Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο, μεταξύ του δότη και του παραλήπτη του, είναι μια υπενθύμιση της βαθιάς σύνδεσης μεταξύ του προσώπου κάποιου ανθρώπου και της ταυτότητάς του. Πέρα από το δράμα της στιγμής, αυτό το πρόσωπο πλέον θα υπάρχει ως Katie Stubblefield, ενώ τόσο αυτή όσο και η οικογένειά της θα περάσουν τις ζωές τους αντιμετωπίζοντας τόσο τα θαύματα της σημερινής ιατρικής όσο και την κληρονομιά της εφηβικής κατάθλιψης και της απόπειρας αυτοκτονίας, την οποία η Katie έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει στη νέα της ζωή. # tensuideideprevention

Την τελευταία δεκαετία, οι φωτογράφοι του Nat Geo τράβηξαν 21.613.329 εικόνες στην προσπάθεια να αποτυπώσουν τον κόσμο και τα πάντα σε αυτό. Αυτή η εικόνα επιλέχθηκε ως μία από τις 15 εικόνες που ταίριαζαν περισσότερο με αυτό που είμαστε.


Τον Αύγουστο του 2018 το National Geographic παρουσίασε μέσω ενός βίντεο τη διαδικασία πριν από το μεγάλο χειρουργείο, το οποίο κράτησε 31 ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ