Κεριά με «άρωμα αιδοίου» πουλά στο online κατάστημά της η Gwyneth Paltrow

Στην εκπληκτική τιμή των 75 δολαρίων.

Article featured image
Article featured image

Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως αποστολές στην Κύπρο δεν γίνονται, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε το εν λόγω κερί ή κάποιο άλλο, πρέπει να βρείτε διαφορετικό τρόπο.

Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία αρωματικών χειροτεχνημάτων Heretic και σύμφωνα με το περιοδικό People η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.

Οι δύο δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Πάλτροου στράφηκε στον Ντάγκλας και του είπε για ένα από αυτά: «Εμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο».


gouineth--paltrooou-keri-aroma-aidoiou-33.jpg


Αν και δεν προχώρησαν με την παρασκευή κάποιου Eau de Parfume με αυτή την εσάνς, σκέφτηκαν πως θα ήταν τέλειο για κερί, όπως διαβάζει κανείς στην περιγραφή του προϊόντος στο Goop. Η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά στο συνέδριο Goop Healt και «ξεπουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες».

Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας».


gouineth--paltrooou-keri-aroma-aidoiou-3.jpg


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάλτροου πειραματίζεται με την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό. Το 2016, είχε αποκαλύψει ότι δοκιμάζει εφαρμογές με ατμό: «Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως είναι τρελό», δήλωνε στο Cut. «Ο φίλος μου ο Μπεν μου έφερε και είπα, είσαι τρελός. Αλλά στο τέλος σκεφτόμουν ‘αυτό είναι τόσο υπέροχο’. Τότε άρχισα να κάνω έρευνα, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Το κερί θα το βρείτε στο online shop της 47χρονης ηθοποιού έναντι 75 δολαρίων το καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ