Μεγάλες εταιρείες διαφημίζουν, τρολάροντας την παραίτηση Χάρι και Μέγκαν

Γνωστή εταιρεία DIY επίπλων, μάλιστα, βγήκε με τη λεζάντα «Σας καταλαβαίνουμε. Η μετακόμιση είναι δύσκολη για όλους».

Article featured image
Article featured image

Αντιδρώντας στις εξελίξεις εντός της βασιλικής οικογένειας, διάφορες εταιρίες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν διαφημιστικά το Megxit, τρολάροντας τον πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ που εγκαταλείπουν το Παλάτι.


Λίγο μετά την ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισας του Σάσεξ πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντας, το Ikea στην Ιταλία δημοσίευσε στο Instagram μια διαφήμιση για ένα καροτσάκι που μεταφέρει χαρτοκιβώτια, γράφοντας «Μέγκαν, Χάρι. Σας καταλαβαίνουμε, έχουμε φτιαχτεί για αλλαγές».


Η διαφήμιση φαίνεται πως είναι έμμεση αναφορά στην πιθανότητα το ζευγάρι να μετακομίσει από την Βρετανία στον Καναδά, με την λεζάντα να προσθέτει: «Η μετακόμιση είναι δύσκολη για όλους».


Η ΙΚΕΑ δεν ήταν όμως η μοναδική εταιρία στην Ιταλία που τρόλαρε το πριγκιπικό ζεύγος, καθώς κάτι παρόμοιο έκανε και η Crik Krok, που εμπορεύεται πατατάκια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από ένα πιάτο με αυτά και το σχόλιο «Μέγκαν, μπορείς πλέον να τρως με τα χέρια σου».


Στο χορό των διαφημίσεων προστέθηκε και η ιταλική εταιρία επίπλων KUBO, που έσπευσε να συμβουλεύσει τους Μέγκαν και Χάρι πως «αν χρειάζεται να επιπλώσετε το σπίτι σας, ξεκινήστε από το μπάνιο».

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ