Σεξομολογήσεις #487: «Ενοχλεί με που μεινίσκει με τη γυναίκα του»

Ούτε ο Φώσκολος δεν θα μπορούσε να περιπλέξει τόσο πολύ τα πράγματα. Κι όμως, η πρωταγωνίστρια στην παρακάτω ιστορία τα κατάφερε, εξ ου και ζητά συμβουλές από την Tipster, αφού, όπως λέει, δεν ξέρει τι να κάνει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Σου γράφω κι εγώ λοιπόν τον προβληματισμό μου, tispter μου... Είμαι ένα πολλά κλειστό άτομο, καθόλου talkative, σοβαρή, -I mind my own business που λέμε- και έχω πολλά έντονη ενσυναίσθηση. Τελοσπάντων, να μην τα πολυλογώ, πριν 3 εβδομάδες, την ώρα που εδούλευκα, κοντεύκει ένα παιδί στο γραφείο μου τζαι εζήτησε το νούμερό μου. Εγώ αρνήθηκα αμέσως -σημείωσε ότι το παιδί τούτο έβλεπα το στη δουλειά μου στην καφετέρια καμιά φορά αλλά εν εμιλήσαμε ποτέ. Αρνήθηκα να του δώσω το νούμερό μου τζαι ήμουν λλίον απότομη τζαι ένιωσα άσχημα τζαι αποφάσισα να του στείλω ένα μήνυμα στο fb να απολογηθώ τελοσπάντων. Που τότε, αρκέψαμε να μιλούμε. Εβρεθήκαμε τζαι λλίες φορές. Σημείωσε ξανά, ότι είναι από άλλη χώρα. Νιώθει κάτι για μένα το ίδιο κι εγώ. Ήταν περίεργη η φάση που εγνωριστήκαμε, ήταν ένα κεραυνοβόλο βλέμμα και χαμόγελο ταυτόχρονα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι παντρεμένος με δυο παιδιά αλλά, εν αγαπά την γυναίκα του τζαι έχουν προβλήματα. Αντιμετωπίζει ρατσισμό από την ίδια. Είχε καριέρα αυτός πριν αρκετό καιρό και πολλά λεφτά, αλλά τα έχασε. Έπαθε και ένα ατύχημα, και από τότε αυτή του συμπεριφέρεται έτσι. Αυτός, κατάλαβε ότι αυτή εν για τα λεφτά που τον ήθελε τζαι έμεινεν έγκυος επίτηδες. Τελοσπάντων, εν πολλά καλός πατέρας αγαπά τα μωρά του τζαι εσυζητήσαμε το θέμα τούτο τζαι εν τα μωρά που σκέφτεται τζαι εν φεύκει που το σπίτι. Της άλλης είπε της ότι θέλει διαζύγιο αρκετές φορές εδώ και καιρό, αλλά εν του διά και είμαι κι εγώ που σκέφτομαι τι να κάμω μαζί του. Είχα του πει ότι εν μπορώ να το συνεχίσω τζαι εσταματήσαμέ το, αλλά εν εμπορούσα, ήθελα να τον δω, το ίδιο τζαι τζείνος τζαι εξαναβρεθήκαμε. Ενιξέρω τι να κάμω, να συνεχίσω ή όι. Εν με ενοχλεί που έσιει μωρά. Είπα του κιόλας ότι είναι πάνω απ’ όλα. Είναι προτεραιότητα! Αλλά ενοχλεί με που μεινίσκει με την άλλη. Εν του κάμνω παράπονα διότι καταλαβαίνω την κατάσταση του τζαι εν θέλω να το κάμνω χειρότερα -he is being treated like a shit που τζείνη και την οικογένειά της, αλλά είπε μου ότι κάμνω τον χαρούμενο, και ότι όταν του εχαμογέλασα τζείνη τη μέρα, άλλαξε κάτι μέσα του. Είπε μου ότι θέλει proper relationship όπως κι εγώ και όταν του είπα να το σταματήσουμε είπε μου ότι είναι λυπηρό διότι εν εδώσαμε ούτε μια ευκαιρία για να δούμε πως εν να πάει. Τωρά, συνεχίζουμε να μιλούμε, αλλά εγώ σκέφτουμαι διάφορα και δεν ξέρω τι να κάμω.

Να τα σκέφτεσαι τα διάφορα που λες, και μια και δυο και τρεις φορές. Και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, γιατί σου κάνει... σινιάλο. Πάντως, σε νιώθω ανήσυχη και προβληματισμένη. Τι τα ήθελες κι έμπλεξες με παντρεμένο; Και με δυο μωρά; Αν είχε -όπως λέει- προβλήματα στο γάμο του, πώς και την αγκάστρωσε και ΔΕΥΤΕΡΗ φορά; Τούτα τα μουσκουρούθκια των δεσμευμένων, ειδικά αυτών που θάφκουν τον σύντροφο τους (αλλά, ΝΑ τους πάει να τον αφήκουν), να μεν τα πολλοπιστεύκετε! Ένας που βρίσκεται σε αδιέξοδο, σε μάγγωμα, σε δυστυχία, σε απελπισία, ας έχει τ’ αρ...δια πρώτα να λύνει τα δεσμά του και ύστερα να γυρεύκει νέους δεσμούς. Άκου να σου λαλεί he is being treated like a shit τζαι να μεν κάμνει τίποτε. Εν πάει να ένει ντόπιος, αλλοδαπός ή εξωγήινος! Το περιπαίξιμο δεν το θέλει κανένας που διατηρεί την αξιοπρέπειά του. Κι αυτός δεν δείχνει να την έχει... Απλά βολεύτηκε κι αρέσκεται να κλαίεται ΚΑΙ ταυτόχρονα να κερατώνει! Εσένα, όμως, ΔΕΝ σου αξίζει ένας τέτοιος τύπος... Γι’ αυτό και θέλω -σε παρακαλώ πάρα πολύ- να δυναμώσεις τη δική σου αξιοπρέπεια και τον δικό σου αυτοσεβασμό. Να μη γίνεσαι χάππι κανενός. Σου αξίζει να είσαι απλά κι αληθινά HAPPY.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy




Φωτογραφία: Ehud Neuhaus / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ