7 λόγοι που ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί όντως να συγκριθεί με τον George Clooney

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, ανακαλύψαμε ότι 7 φορές οι δύο επιφανείς άνδρες βρέθηκαν σε παράλληλη τροχιά... κι ας μην το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι.

Article featured image
Article featured image

Αβέρωφ ή George, Νεοφύτου ή Clooney; Αν μέχρι πρότινος η (ελληνική) πραγματικότητα βασανιζόταν από το δίλημμα Βίσση-Βανδή, πλέον, ένα νέο -πιο βαρύγδουπο και πιο ουσιαστικό- ερώτημα ήρθε να επισκιάσει κάθε προηγούμενο που έψαχνε διακαώς απάντηση.

Το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, ο influencer -πλέον- Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας όλο νόημα και στιλ, μπροστά στη θάλασσα της Πάφου, με το quote «Ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα σε ηρεμεί. Καλό Σαββατοκυρίακο». Κάτι που συνηθίζει να κάνει ο Αβέρωφ το τελευταίο διάστημα μέσω του Instagram του.



Κάποιοι, βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία, συνέκριναν τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ με τον δημοφιλή ηθοποιό του Hollywood, George Clooney, σε σχέση με τη γοητεία και την επιδραστικότητα που εκπέμπουν οι δύο αυτοί άνδρες. Ωστόσο, ορισμένοι κακεντρεχείς έσπευσαν να μειώσουν τη σύγκριση και να διαψεύσουν τα αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν πως όντως οι δύο άντρες διάγουν βίους παράλληλους και έχουν αρκετά κοινά.

83493747_2756299697725497_26863323924398080_n.jpg


Έπειτα από μία ενδελεχή έρευνα, βρήκαμε όχι ένα ούτε δύο, αλλά εφτά λόγους που η σύγκριση των δύο αντρών ήταν και είναι αναπόφευκτη.


#1: Γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, σε επαρχιακές περιοχές

Γεννηθείς και οι δύο το 1961, ο μεν George τον Μάιο και ο δε Αβέρωφ τον Ιούλιο, οι δύο άντρες ξεκίνησαν την πορεία τους από επαρχιακές περιοχές, σε μία περίοδο χωρίς ιδιαίτερη ανάπτυξη και πρόοδο. Ο George Clooney γεννήθηκε στην πόλη Lexington του Kentucky, ενώ ο Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αργάκα της Πάφου.



#2: Το μουστάκι

82481826_202834934093007_7152821638357057536_n.jpg


Κατεξοχήν στοιχείο γοητείας και αρρενωπότητας, το μουστάκι είναι ένα χαρακτηριστικό που λίγοι άντρες μπορούν πραγματικά να υποστηρίξουν. Νεοφύτου και Clooney τόλμησαν να εμφανιστούν αφήνοντας μουστάκι, σε πιο νεαρή ηλικία, και το έκαναν με μεγάλη επιτυχία.



#3: Αγαπούν τα ζώα και το δείχνουν

BeFunky Collage.jpg

Λένε πως οι πραγματικοί άντρες δεν ντρέπονται να δείξουν τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες τους. Αβέρωφ και George, ουκ ολίγες φορές δημοσίευσαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφίες που εξέφραζαν την ανιδιοτελή αγάπη τους για τα ζώα.


#4: Αγαπούν το ποδήλατο

averof clooney.jpg


«Νους υγιής εν σώματι υγιεί», έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και οι δύο άντρες φροντίζουν να τηρούν την παλιά αυτή προτροπή. Εξ ου και όταν βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο, φροντίζουν να καβαλάνε το ποδήλατό τους και να βολτάρουν στη φύση.



#5: Under my Umbrella

averof clooney1.jpg


Με απαράμιλλο στιλ και γοητεία, οι δύο άντρες σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους φροντίζουν να είναι ντυμένοι στην πένα, διατηρώντας το καλό τους γούστο, ακόμα και υπό βροχή. Ποιος είπε ότι ένας άντρας με ομπρέλα δεν είναι σέξι;



#6: Δίπλα στην 3η ηλικία

averof clooney2.jpg

Όπως είπαμε και πιο πάνω, οι σπουδαίοι άντρες δεν ντρέπονται για τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες τους. Τόσο ο George, όσο και ο Αβέρωφ, με κάθε ευκαιρία φροντίζουν να βρίσκονται στο πλευρό των ηλικιωμένων ανθρώπων που μόχθησαν για να είμαστε εμείς σήμερα καλά.



#7: Οι γυναίκες της ζωής τους

averof clooney3.jpg

Μπορεί ο George Clooney και ο Αβέρωφ Νεοφύτου να θεωρούνται δύο επιτυχημένοι επαγγελματίες με ζηλευτή καριέρα, ωστόσο τίποτα απ’ όλα δεν θα ήταν εφικτό εάν δεν είχαν μαζί τους τις δυναμικές και επίσης επιτυχημένες συζύγους τους, την Amal Alamuddin και την Μαρία Σελίπα, οι οποίες, παράλληλα με τους συζύγους τους, διαθέτουν κι αυτές ένα αξιοζήλευτο κοινωφελές έργο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ