Τι μπορεί να συνέβη εδώ;

Τύπος «πιάστηκε» στις κερκίδες να φιλάει στο στόμα την κοπέλα δίπλα του, και μόλις αντιλήφθηκε τις κάμερες, την απομάκρυνε άκομψα.

Article featured image
Article featured image


Ένα πολύ άβολο στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα σε αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν ένας φίλαθλος της Barcelona SC «πιάστηκε» να φιλά στο στόμα μια κοπέλα με την οποία ήταν μαζί στην εξέδρα.

Ως εδώ τίποτα μεμπτό, μέχρι τη στιγμή που ο φίλαθλος αντιλαμβάνεται πως οι κάμερες έχουν στραφεί πάνω τους και το φιλί παίζει στις οθόνες. Τότε με έναν καθόλου κομψό και διακριτικό τρόπο, διώχνει από την αγκαλιά του, την σύντροφό του και συγκεντρώνεται στον αγώνα.

Η πρώτη ανάγνωση που μπορεί να κάνει κάποιος είναι ότι πρόκειται για παράνομο δεσμό, ο οποίος μόλις του κατέστρεψε μια σοβαρή σχέση ή γάμο. Υπάρχουν όμως κι άλλα πιθανά σενάρια για τα οποία ο τύπος «άσπρισε» με το που είδε τις κάμερες.

Η 1η πιθανή εκδοχή, θέλει να ακύρωσε στους φίλους του προγραμματισμένη έξοδο στο γήπεδο με μία γελοία δικαιολογία και εν τέλει η κάμερα να πρόδωσε τον πραγματικό λόγο που τους πούλησε.

Η 2η πιθανή εκδοχή εικάζει πως η κοπέλα είναι αδελφή ή σχέση –πρώην ή νυν- κολλητού φίλου, ο οποίος μάλλον μετά από αυτό θα γίνει και αυτός πρώην.

Η 3η εκδοχή θέλει τον τύπο να είπε ψέματα στη δουλειά ότι είναι άρρωστος και η κάμερα να έγινε ο δικός του Ιούδας.

Τέλος, η 4η εκδοχή θέλει τον τύπο να είναι εντελώς καμένος και παρότι η κοπέλα είναι «επίσημη» σχέση, όταν είδε να προβάλλεται δημόσια η τρυφερότητα που έδειχνε, ξεκόλλησε από πάνω της, μην τον πουν και ευαίσθητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ