Στην Κύπρο το πρώτο Global Game Jam

Με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας, του πειραματισμού και της συνεργασίας στον τομέα της Τεχνολογίας και των Βιντεοπαιχνιδιών.

Article featured image
Article featured image

Για πρώτη φορά στην Κύπρο η διοργάνωση του διεθνούς Global game jam, από την οργανωτική επιτροπή του GameShow Cyprus, τον πρωτοπόρο οργανισμό eSports Kinx Gaming και την PrimeTel PLC.

Μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου 2020, στον χώρο του Kinx, στη Λευκωσία, θα βρεθούν:

✓ Game Programmers

✓ Game Designers

✓ Game Artists

✓ Content Designers

✓ Level Designers

✓ Sound Designers

✓ GamersΈνα τριήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, συνεργασίες, βιντεοπαιχνίδια, άφθονο φαγητό, βραβεία και διασκέδαση:

🌍 Το Global Game Jam είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση για την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών. Με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 108 χώρες, 800 διαφορετικές τοποθεσίες, 42,000 συμμετέχοντες και 8,606 νέα παιχνίδια το Global Game Jam έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στο Guinness World Records.

🌍 Για 48 ώρες, Game Developers, Game Artists, Content Designers, Game Music Designers, Programmers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν βιντεοπαιχνίδια προάγοντας την καινοτομία, τον πειραματισμό και τη συνεργασία. Η εκκίνηση γίνεται στη Νέα Ζηλανδία και τελευταία ξεκινάει περίπου 24 ώρες μετά η Χαβάη.

🌍 To Global Game Jam Cyprus απευθύνεται σε όλα τα άτομα που έχουν πάθος με τη δημιουργία παιχνιδιών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή τεχνογνωσίας η ιδανική διοργάνωση για να γνωρίσει κανείς νέους ανθρώπους, να δημιουργήσει καινούργιες συνεργασίες και να είναι δημιουργικός/ή.

🌍 Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ομάδα για να συμμετάσχει στο Global Game Jam Cyprus. Όλα τα δημιουργικά μυαλά της Κύπρου, άνω των 18 ετών, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρώτο Global Game Jam Cyprus μέσω της ιστοσελίδας: www.globalgamejamcyprus.org

🌍 Για τη διαδραστική αυτή εκδήλωση, έχει αποφασιστεί να μην υπάρχει καμία χρηματική επιβάρυνση στους συμμετέχοντες. Το Kinx Gaming θα προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια του Global Game Jame Cyprus σε όλους/όλες τους|τις συμμετέχοντες|ουσες δωρεάν γεύματα και ροφήματα. Στόχος είναι να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για συμμετοχή σε όλα τα άτομα όλων των κοινωνικο-οικονομικών στρωμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Global Game Jam Cyprus αλλά και στις σελίδες του σε Facebook και Instagram.Φωτογραφία: S X R I P T X / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ