Σεξομολογήσεις #527: «Έλεγα στις φίλες μου πως η επόμενή μου σχέση θα είναι με γυναίκα και γελούσαμε»

Μία κάπως διαφορετική εξομολόγηση, καθώς η πρωταγωνίστρια της ιστορίας που υπογράφει ως MJ, δεν έστειλε στην Tipster για να της λύσει κάποιο πρόβλημα, αλλά για να πει όσα έζησε στην ερωτική της ζωή με τους άντρες και πώς -κατά κάποιο τρόπο- όλα αυτά την οδήγησαν να κοιτάξει ερωτικά μία άλλη γυναίκα. Μια γλαφυρή περιγραφή μιας ερωτικής ιστορίας, γεμάτης συναίσθημα και αλήθειες, χωρίς φίλτρο.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Γράφει η MJ.

Είχα βαρεθεί τους άντρες. Συχνά, μάλιστα, έλεγα στις φίλες μου πως η επόμενή μου σχέση θα είναι με γυναίκα και γελούσαμε.

Οι άντρες, βρε παιδί μου, όταν τους φας στη μάπα πολλά χρόνια, σου προκαλούν ψυχοσωματικά προβλήματα. Βγάζεις ψωρίαση, δερματοπάθειες, αλωπεκίαση και γενικά, σε κατατρώει το άγχος.

Ρωτά σε, ας πούμε, «πού εν η φανέλα μου η μπλε με το γιακκούι;». Τζαι απαντάς κανονικά με συντεταγμένες, λες τζαι είσαι η κορού από το google map. «Πήαιννε μέσα στο αρμάρι, άνοιξε το δεύτερο συρτάρι, τζαι κάτω από το τζιν σου το σκισμένο θα την έβρεις». Πάει, αλλά εν τη βρίσκει. Πάω εγώ, βρίσκω την στο λεπτό. Όχι αγάπη μου, εχώρισα τον τζ’ έπνασα. Μαλώνεις μαζί τους τζαι ούτε τους περνά που το νου να σου στείλουν ένα φκιόρο για να ζητήσουν συγνώμη.

Αυτά λοιπόν και διάφορα άλλα, της έλεγα στην πρώτη μας συνάντηση, πάνω από ένα τραπέζι black jack και αύτη με άκουγε ευλαβικά και κατέγραφε. Την άλλη μέρα το πρωί ήρθε στο γραφείο μου μια κόκκινη ανθοδέσμη με 12 τριαντάφυλλα και μια κάρτα που έγραφε «για όλες εκείνες τις φορές που περίμενες λουλούδια και δεν ήρθαν». ‘Ου γαμώτο’, σκέφτηκα, ‘θέλω την!’.

Τι να κάνω, όμως, να βγω με γυναίκα; Αφού εμένα δεν μ’ αρέσκουν οι γυναίκες ερωτικά. Το γυρόφερνα στο μυαλό μου 2-3 μέρες και τελικά δέχτηκα να πάμε για ένα ποτό. Μετά το ποτό, με πήρε και πήγαμε να φάμε κούπες και λαχματζιούν. Και ρωτώ, αν έβγαινα πρώτο ραντεβού με άντρα θα τολμούσα να φάω κούπα ή λαχματζούν; Ποτέ!

Το πολύ-πολύ να τσιμπούσα κανένα ρολό από σούσι και στο τρίτο κομμάτι να πω, ‘ευχαριστώ, χόρτασα’ άσχετα αν ήθελα έναν Ιάπωνα δίπλα μου, να μου τυλίει κανένα δίωρο, μέχρι να χορτάσω.

Ένιωθα τόσο ο εαυτός μου, ούτε ρούφαγα κοιλιές, ούτε με έκοφτεν αν είχα μαϊντανό πας στο δόντι που την κούπα, ούτε αν είχα μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου.

Την έβλεπα πως με κοίταζε και ένιωθα ότι γουστάρει όλη τη φάση και δεν με σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω να βρει τα κουσούρια μου. Μέχρι να το καταλάβω, βρέθηκα στο κρεβάτι μαζί της και αυτή να μου κάνει μασάζ.

Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη. Από τη μία ντρεπόμουν και από την άλλη το ένιωθα πως την ήθελα πολύ. Ήθελα σίγουρα να κάνω έρωτα μαζί της.

Όπως και έγινε! Κάναμε έρωτα όλο το βράδυ και εκείνη τη νύχτα κατάλαβα ακριβώς τους στίχους από το τραγούδι του Καρβέλα, «Ποτέ μη λες ποτέ».

Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλύτερο από σεξ με άντρα. Ήταν πολύ πιο τρυφερό. Ήξερε ακριβώς πού και πότε έπρεπε να κάνει την κάθε κίνηση. Σήμερα, μετράμε δύο χρόνια σχέσης και ακόμη τη θέλω όπως εκείνο, το πρώτο βράδυ.

Κορίτσια, χωρίς να θέλω να βάλω στο μυαλό σας ιδέες, μη λέτε ποτέ «ΠΟΤΕ».


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία: Gregory Pappas / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ