Σεξομολογήσεις #526: «Ψάχνω να έβρω την κοπελλούα που εν το άλλο μου μισό»

Ο «αιώνια μόνος» δεν καταλαβαίνει, λέει, τι πάει λάθος και θέλει tips επείγον από την πλέον ειδικό. «Ούλλοι λαλούν μου ότι εν πολλά ψηλά τα standards μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Είμαι 20 χρονών και εν είχα ποττέ σχέση! Τι μπορεί να φταίει; Ούλλα τα κοπελλούθκια κυκλοφορούν με μια κοπελλούα τζαι μπορεί να εν πολλά καλή, αλλά να μεν την εκτιμούν. Εγώ ψάχνω να έβρω την κοπελλούα που εν το άλλο μου μισό. Ούλλοι λαλούν μου ότι εν πολλά ψηλά τα standards μου. Εν ηξέρω τι να κάμω. Θέλω tips επείγον! Μην γράψεις όνομα!

Αιώνια μόνος

Έτο… μεν αγχώνεσαι και δεν γράφω το όνομα σου -μόνο το παρατσούκλι. «Αιώνια μόνος»; Μα ήντα που εν τούτο που αυτοαποκαλείσαι σιόρ; Εν καταδίκη που μόνο του! Σαν να υποβάλλεις υποσυνείδητα τον εαυτό σου να πιστέψει ότι μια ζωή θα είσαι μόνος. Έτα δαμαί τωρά! Στέλνεις μου μήνυμα να σε φκάλω που τα αδιέξοδα και τις μοναξιές.

Το λοιπόν.

Πρώτον.

Τι σημαίνει έσιεις ψηλά στάνταρτ; Αν εν τόσο ψηλά που σου μειώνουν τις πιθανότητες να κουτσίσεις καμμιά γυναίκα, απλά… χαμήλωσε τον πήχη. Εν τζαι εν άλμα εις ύψος που θέλεις να κάμεις, αλλά άλμα στο σεξ.

Δεύτερον.

Θέλεις κοπέλα που θα είναι το άλλο σου μισό. Γιατί… έχω την υποψία ότι ούτε εσύ ο ίδιος ΔΕΝ γνωρίζεις το άλλο σου μισό; Πόσο μάλλον, να μπορέσεις να διακρίνεις μια γυναίκα που θα σου ταιριάζει και θα σου συμπληρώνει το άλλο σου χαλφ. Άρα, προτείνω να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου, να αγαπήσεις πιότερο τον εαυτό σου, να τα μιλήσεις με τον εαυτό σου και να τον μαλώσεις αν χρειαστεί και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται για να ελκύεις το γυναικείο φύλο.

Τρίτον.

Να μεν ασχολείσαι με τους άλλους που μπορεί να έχουν ή να μην έχουν κοπελούα. Να ασχοληθείς με σένα και τις ανάγκες σου. Με τα ‘θέλω’ και τις επιθυμίες σου. Με το τι μπορεί να κάνει ο «αιώνια μόνος», ώστε να μετατραπεί σε αιώνια ερωτευμένος και ΔΙΠΛΟΣ.

Τέταρτον.

Πλιζ παραίτα να τις λαλείς κοπελλούες ούες ούες. Εν ακούεται ωραίο και σαν να σε προδώνει ότι δεν τις υπολογίζεις ή μάλλον δεν τις σέβεσαι ορθά.

Πες τες κορίτσια, πες τες θηλυκά, πες τες γυναίκες πιο σωστά!

Αυτά.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ