Σεξομολογήσεις #525: «Είμαι 46, παντρεμένος πολλά χρόνια, με τρία παιδιά και έχω αυτό το θέμα»

Ο «παθιασμένος 46άηρς», όπως υπογράφει στο email, μιλά για ένα θέμα στη σχέση του με τη σύζυγό του που προέκυψε 13 χρόνια πριν, με τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. Προτείνει μάλιστα μια λύση, η οποία όμως δεν αρέσει και πολύ στην Tipster.

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Είμαι ο Μ… και είμαι 46 χρονών. Με την γυναίκα μου (43χρ.) είμαστε μαζί εδώ και 24 χρόνια (4 χρόνια σχέση και σχεδόν 20 χρόνια παντρεμένοι). Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση. Είχα ακόμα μια στα 20 μου, αλλά κράτησε μόνο για 6 μήνες. Περνούσαμε τέλεια, κάναμε πολλά ταξίδια, βγαίναμε έξω με φίλους, διασκεδάζαμε. Το θέμα μου είναι η συχνότητα και η ποιότητα του σεξ. Από τον καιρό που γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί -πριν 13 χρόνια περίπου-, μέχρι και σήμερα (έχουμε 3 παιδιά) έχει αλλάξει. Είναι πολύ υποτονική δεν έχει διάθεση για σεξ και τις φορές που το κάνουμε πάντα είναι με πίεση δική μου και αυτό φέρνει προστριβές και καυγάδες. Το καταλάβω ότι η καθημερινότητα οι υποχρεώσεις των παιδιών και του σπιτιού φέρνουν μια κόπωση, αλλά τη βοηθώ πάρα πολύ στο σπίτι. Εγώ, όμως, είμαι παθιασμένος και την θέλω το ίδιο όπως πριν κάνουμε παιδιά. Θέλω να πειραματιστούμε στο σεξ, να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, νέες στάσεις, αλλά πώς θα γίνει αυτό, όταν τα βασικά δεν τα κάνουμε. Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν και έχω απωθημένα. Αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Θέλω να τα κάνω μαζί της. Της είπα ότι πρέπει να κανονίσουμε να περνούμε χρόνο μαζί, χωρίς τα παιδιά, έστω και για κάποιες ώρες τα Σαββατοκύριακα για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την σεξουαλική μας σχέση. Εκτός από εσώρουχα δώρα που της κάνω (και δεν φαίνεται να τα εκτιμά) σκέφτομαι να πάρω και κάποιο sex toy (ίσως κάποιο δονητή). Τώρα… πώς θα το πάρει δεν ξέρω. Πιστεύεις θα το αποδεχτεί ή θα απογοητευτώ πάλι; Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί και να της αρέσει και να το χρησιμοποιεί τις ώρες που θα είναι μόνη της και να μην έχει καμιά όρεξη για μένα; Ποια η άποψη σας για όλα αυτά;

Παθιασμένος 46άρης

Το υποτονικό σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, είναι όντως ένα θέμα! Οι κλασικές δικαιολογίες που το οδηγούν εκεί, έχουν συνήθως ένα μέρος ευθύνης. Αλλά όχι όλο! Εμείς (οι πάρτνερς) το οδηγούμε εκεί κι εμείς φταίμε για ό,τι ΔΕΝ γευόμαστε (στο σεξ). Χαίρομαι που αυτοαποκαλείσαι παθιασμένος και χαίρομαι που ποθείς τη σύζυγό σου και παλεύεις να σπαρκώσεις τις σεξουαλικές σας ορέξεις. ΟΜΩΣ… Φοούμαι σε λλίο, όταν λες ότι θέλεις να πειραματιστείς. Δαμαί… δεν την καταφέρνεις να σου «κάτσει» στο κλασικό βέρζιον, και θέλεις να σου κάμνει τζαι μαστιγώματα (λέω εγώ!). Πάρτα πράγματα ένα-ένα.

  • Πρώτα απ’ όλα, είπες ότι της αγοράζεις εσώρουχα και δεν τα εκτιμά. Κάνε το τουίστ και ξεκίνα με ένα κόσμημα να την καλάρεις. Δεν έχει λάθος!
  • Μετά, (στεπ ττου), να την πάρεις ένα σβκ σε ένα ωραίο ξενοδοχείο. Σίγουρα θα την χαλαρώσεις και θα κάνετε σεξ. Αλλιώς, κάτι πάει λάθος!
  • Το sex gadget -και ειδικά έναν δονητή- ξίχαστο! Είναι σαν να της λαλείς, έλα… παίξε μαζί του αφού δεν σου κάμνω εγώ. Μα δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Προτιμώ να προβάλεις τον ανδρισμό σου, το μόριό σου και να της κάνεις ναζούθκια να το ποθήσει. Και σένα να μεν σε ποθεί πλέον, ας της ξυπνήσεις τουλάχιστον την ερωτιάρικη και σεξουλιάρικη ανάγκη για συνεύρεση.

Λοιπόν, θέλω να τα καταφέρεις και να τη φέρεις στα νερά σου, που κάτω σου (και όχι στα πλευρά σου). Δείξε της πόσο την ποθείς, όχι με έντονο τρόπο και δώρα που φωνάζουν. Και άφησε τα sex toys για πιο μετά. Εδώ… κινδυνεύεις να μη χαίρεσαι τα κλασικά τζαι θέλεις μου τζαι kinky πράματα;

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Πηγή φωτογραφίας: Pablo Heimplatz / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ