«Γάμος αντί κηδείας...» από τα δύο μεγαλύτερα θέατρα της Λεμεσού

Με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και συνεπώς το νέο «κτύπημα» που δέχεται ο πολιτισμός, ο Βάσος Αργυρίδης και η Γεωργία Ντέτσερ σχολιάζουν με τον δικό τους καυστικό τρόπο.

Article featured image
Article featured image


«Οι διευθυντές των δύο μεγαλύτερων θεάτρων της Λεμεσού, ο Βάσος Αργυρίδης από το Παττίχειο και η Γεωργία Ντέτσερ από το Ριάλτο, μετά από επισταμένη μελέτη των νέων συνθηκών και διαταγμάτων, αποφάσισαν να προτείνουν την μετατροπή των δυο θεάτρων της πόλης σε χώρους δεξίωσης.

Τα δυο κεντρικά θέατρα θα αναλαμβάνουν προσεχώς τη διοργάνωση δεξιώσεων μετά καλλιτεχνικού προγράμματος και εξασφαλισμένη προσέλευση 350 θεατών. Το δώρο του γάμου θα εκφράζεται σε αγορά εισιτηρίων. Τεχνικοί, καλλιτέχνες, διοργανωτές και προσωπικό παράστασης θα θεωρούνται παράνυμφοι.

Το παράδειγμα των δύο θεάτρων της Λεμεσού είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν και δεκάδες διευθυντές θεάτρων στην Ελλάδα και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού… Η νέα αυτή πρωτοβουλία θα ονομάζεται “Γάμος αντί κηδείας...”».

“Γάμος αντί κηδείας...” Οι διευθυντές των δύο μεγαλύτερων θεάτρων της Λεμεσού, ο Βάσος Αργυρίδης από το Παττίχειο και η...

Posted by Vasos Argyridis on Tuesday, 13 October 2020


Σε παρόμοιο ύφος και η χθεσινή ανάρτηση της Έλενας Χριστοδουλίδου, Ανώτερης Μορφωτικής Λειτουργού των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του ΥΠΠ και εμπνευστή του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, το οποίο επηρεάζεται αρνητικά από τα νέα μέτρα, αφού διοργανώνεται αυτές τις μέρες.

elena chr.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ