Σεξομολογήσεις #530: «Αρέσκει μου η μαστόρισσά μου»

Τι κάνεις όταν συνειδητοποιείς -μετά από χρόνια σε μια εταιρεία- ότι η διευθύντριά σου σού αρέσει σε πολλά επίπεδα;

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Μετά από δέκα χρόνια στη δουλειά συνειδητοποίησα πόσο σέξι είναι η μαστόρισσά μου... Δουλεύω σε μια εταιρία εισαγωγών. Μικρή εταιρία. Είμαστε λιγότεροι από δέκα υπάλληλοι. Η μαστόρισσά μου εν 43, ελεύθερη και workaholic σε βαθμό αηδίας. Όλες οι συζητήσεις μας, πάντα, αφορούσαν στα της δουλειάς. Λοιπόν, πρόσφατα είχα φκει για ποτό με έναν φίλο και επέτυχά την στο μαγαζί που επήα. Ήταν με μια φίλη της. Επροτείναμέ τους να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και εδεχτήκαν την πρότασή μας. Παρόλο που δεν είναι εντυπωσιακή γυναίκα, τζείνη τη νύχτα είδα την με άλλο μάτι. Όι τόσο γιατί εφόρησε τα ωραία της και εμύριζε υπέροχα, αλλά παραπάνω γιατί είχα την ευκαιρία να κουβεντιάσω μαζί της σε έναν άλλο επίπεδο απ’ ότι συνήθως. Εχαλαρώσαμε, είπαμε τα δικά μας και εσυνειδητοποίησα πως πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση γυναίκας. Οι απόψεις της για πολλά θέματα εν πολλά ενδιαφέρουσες (κοντά στες δικές μου), τζαι το μυαλό της εν πολλά πιο μπροστά που τις πλείστες που εγνώρισα! Τζαι τούτο εν πολλά σέξι που μόνο του! Νομίζω επέλλανα που τζείνη τη νύχτα. Ηλικιακά είμαστε κοντά, αλλά τα γέριμα εγώ είμαι υπάλληλος τζαι τζείνη η διευθύντρια. Λαλείς να έχω chance; Ή το μόνο που θα καταφέρω είναι… να χάσω τη δουλειά μου στο τέλος;

Σ.

Άδε σιόρ που κωλώνεις αδικαιολόγητα! Γουστάρεις την, τζαι τσιαττίζετε, αλλά, ακόμα σκέφτεσε το; Άτε… τζαι έκαμες την κίνησή σου τζαι εψιλοφλέρταρές την. Εν κκελέ του ανθρώπου; Αν δεν γουστάρει, το πολλύ-πολλύ να φάεις ππαλουζέ (το κυπριακό για χυλόπιτα). Αν, πάλι, κάτι νιώθει ή πάει να παίξει κάτι ενθαρρυντικό μαζί της, βούττα μέσα! Ήδη, νομίζω, πως σου έδωσε το πράσινο φως, όταν εκάτσετε με τον φίλο σου τζαι ήπιετε ποτό μαζί. Σταμάτα, λοιπόν, να τρέμεις στη ιδέα ότι αν σου κάτσει, μπορεί να χάσεις την δουλειά σου. Γιατί δεν βλέπεις το ποτήρι σου μισογεμάτο; Αυτό που εννοώ, είναι η πιθανότητα να σου κάτσει η διευθύντρια και να σου κάτσει μια τζαι καλή και η δουλειά. Έννεν αμαρτία να τα έχεις όλα! Αμαρτία είναι να είσαι τρίτος σε μια σχέση. Αν είναι το κορίτσι (!) ελεύθερο, τότε, ελεύθερα πολιόρκησέ την. Και μια τελευταία συμβουλή. Παραίτα να νιώθεις υποδεέστερος για οτιδήποτε! Είσαι ένας και μοναδικός, είσαι αυτός που είσαι και σε όποιον αρέσεις.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ