Σεξομολογήσεις #529: «Μόλις χώρισα άρχισε να με φλερτάρει ένας συνάδελφός μου»

Ναι μεν ακούγεται ok η όλη φάση που περιγράφει στην Tipster η 35χρονη αναγνώστρια, υπάρχει όμως (τουλάχιστον) ένα μικρό θεματάκι.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Είμαι μια κοπέλα 35 χρονών, με ήδη έναν αποτυχημένο αρραβώνα στο ιστορικό μου.

Να μην τα πολυλογώ, μόλις χώρισα από τον πρώην παραλίγον άντρα μου, ξαφνικά άρχισε να με φλερτάρει (έτσι νομίζω δηλαδή) ένας συνάδελφός μου. Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα δήθεν ότι ακόμα έχω πέραση, να μου μιτσοκαμμά στη δουλειά, να μου στέλνει μηνύματα συνέχεια αλλά κρυφά που ούλλους, να με γυρεύκει και σαββατοκυρίακο να πάμε έξω με παρέες του και να μου σύρνει υπονοούμενα ότι τάχα έχω ανάγκες (σεξουαλικές).

Ως τωρά καλά, αλλά ΕΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ! Προσπαθώ να τον αποφεύγω, εν του απαντώ, μιλώ του απότομα, όσο μπορώ γιατί εν κρίμα τζείνη η γεναίκα του και το μωρό τους, αλλά γαμώ το, που τον καιρό που με σουξουλά εν μπορώ να σταματήσω να έχω πολλά έντονες σεξουαλικές σκέψεις με τζείνον. Αλλά εν λάθος.

ΠΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΩ!


Καλημέρα,

Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα από τα καθημερινά κρούσματα της εποχής μας, σχεδόν συμπτωματικό, αφού όσα περιγράφεις είναι πασιφανές (ψάξε τη λέξη) ότι υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου. Θα ήθελα να μας έγραφες λίγο περισσότερο για το «ιστορικό» σου, να ξέραμε δηλαδή αν έπαιξες μπαλίτσα μόνο αγροτικό ή τσικό ή αν κατάφερες να περάσεις και σε επαγγελματική κατηγορία (πριν τη διάλυση αρραβώνα, εννοείται).

Τώρα, δηλαδή, νομίζεις ότι σε φλερτάρει… ποιος ακριβώς είπαμε;

Κάποιος που σου «μιτσοκαμμά»!

Κοπέλα μου, εδώ ολόκληρος ογκόλιθος της πολιτικής και κάναμε τη γη - πηγή για να παραιτηθεί μετά το viral μιτσοκάμμημα και εσύ ασχολείσαι με κάποιον που έχει έναν απλό τικ στο μάτι;

Κάποιος που σου λέει ότι «έχεις ακόμα πέραση», η φράση αυτή, αν πράγματι είσαι 35, θα σήμαινε αυτόματα κατάρες, body shaming και unfollow στο Instagram.

Ναι, συμφωνώ μαζί σου και με τον κύριο. Έχεις ανάγκες, είναι συγκεκριμένες, είναι σεξουαλικές και δυστυχώς για σένα το ξέρουν όλοι στο γραφείο.

Και επειδή εσύ είσαι ψυχοπονιάρα και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθούμε, άκου τι θα κάμεις:

Ακούεις 3 ημέρες σερί Μποφίλιου. Πέφτεις στα πατώματα.

Ξηχάνεις τον παντρεμένο!

Βρίσκεις τον επόμενο, τον άχρηστο τον γκόμενο που σου αξίζει και σε 3 χρόνια ξαναστείλε, μόλις μπεις κανονικά στα χωρίσματα όμως.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ