Σεξομολογήσεις #528: «Επικοινωνεί μαζί μου μόνο για σεξ. Δεν έχουμε βγει ποτέ ούτε μία βόλτα»

Με τη δικαιολογία πως είναι σπιτόγατος, απορρίπτει κάθε της πρόταση για έξοδο. Έστω για μία βόλτα. Επικοινωνεί μαζί της μόνο όταν θέλει σεξ και έπειτα εξαφανίζεται για μέρες. Τον θέλει, αλλά δεν θέλει άλλο αυτό τον εξευτελισμό. Δεν θέλει να τον αφήσει, αλλά θέλει και να τον ντροπιάσει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Καλησπέρα,
Εδώ και 2 μήνες μιλάω με ένα παιδί ο οποίος δεν θέλει να βγαίνουμε έξω ούτε για βόλτα, ούτε καν για ένα καφέ. Παρά μόνο να πηγαίνω σπίτι του και να γίνεται ό,τι γίνεται! Τον ρώτησα πολλές φορές πού βγαίνει όλο αυτό και του είπα ότι θέλω να βγαίνουμε έξω. Μου λέει «εγώ είμαι σπιτογατος και αν το θέλεις άστο να πάει σιγά σιγά». Το άφησα να δω πού θα πάει, αλλά κάθε φορά που το κάναμε και έφευγα, εξαφανιζόταν για 8,9,10 μέρες! Και όταν ήθελε να πάω, τότε μόνο μου ξανά έστελνε. Ειλικρινά ντροπή του... Τώρα που κατάλαβα τι θέλει έχω ξενερώσει. Και την επόμενη φορά που θα μου στείλει μήνυμα θέλω να τον ντροπιάσω, να τον κάνω να νιώσει άσχημα και αυτός. Αλλά δεν ξέρω πώς! Τι να του πω... Τι να κάνω;;; Εμένα, αν και μ' αρέσει πολύ, θα ήθελα σίγουρα σχέση... Αλλά βλέπω πως ο άνθρωπος -αν και 33 ετών- είναι πολύ χαλαρός.



Χαλαρός οξά μαλ...κας; Διερωτώμαι πώς συνεχίζεις να θέλεις σχέση μαζί του τη στιγμή που σ’ έχει μόνο για το σεξ χωρίς να παίζει φυσιολογική σχέση μεταξύ σας (με τις εξόδους της, με τις συνευρέσεις της με φίλους και γνωστούς και με ό,τι άλλο χαίρεται κανείς σε μια ολοκληρωμένη από όλες τις απόψεις σχέση). Τι είναι τούτη ούλλη η μυστικοπάθεια; Είναι, μήπως, δεσμευμένος με άλλη; Μήπως δεν σε έχει καμάρι για να σε δείξει προς τα έξω; Άκου «χαλαρός»! Εν χλιαρός που είναι...! απέναντι σε σένα και στη «σχέση» σας.

Και γιατί θέλεις να τον ντροπιάσεις με ένα μήνυμα όταν ξαναεπικοινωνήσει; Δεν μπορείς απλά να τον αγνοήσεις ώστε να πάρει... το μήνυμα ότι δεν είσαι «χάππι» κανενός. Αλλά, αφού λαλείς ότι σου αρέσει πολύ. Άρα, αν σου φτάνει αυτό (που δεν σου φτάνει) κι αν σε ικανοποιεί στο σεξ (που μάλλον σε ευχαριστεί) και αν μπορείς να χωνέψεις την ιδέα ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει οτιδήποτε άλλο, μείνε τζαμαί να το παίζετε κρυφό σχολειό. Έσιει άτομα που τους εξιτάρει!;).



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ