Ο συνιδρυτής του Delivery Hero, Lukasz Gadowski, επενδύει στη Wolt, τη φινλανδική εταιρεία διανομής φαγητού

Μέσω της επένδυσης στη Wolt, ο Gadowski δείχνει ανοιχτά την στήριξη και εμπιστοσύνη του προς τη Wolt, καθώς βλέπει τεράστιες δυνατότητες για την εταιρία.

Article featured image
Article featured image

«Η Wolt φροντίζει τους πελάτες, τους συνεργάτες-διανομείς και τα εστιατόρια με έναν ξεχωριστό τρόπο που δίνει πραγματική αξία σε αυτό που έχουν δημιουργήσει - η ομάδα ξέρει να κάνει την διανομή φαγητού σωστά και πιστεύω ότι έχουν τεράστιες δυνατότητες να γίνουν από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά success stories», λέει ο Gadowski.

Μέσα σε 6 χρόνια από την ίδρυση της, η Wolt βρίσκεται πλέον σε 23 χώρες και 100+ πόλεις.

Η Wolt έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής συνολικά 267 εκατομμύρια ευρώ.

Lukasz-Gadowski.jpg
O Lukasz Gadowski, συνιδρυτής του Delivery Hero και επενδυτής Wolt


Ελσίνκι, 14 Οκτωβρίου 2020 - Η Φινλανδική εταιρεία τεχνολογίας, Wolt, που είναι γνωστή για την υπηρεσία διανομής φαγητού, προσελκύει επένδυση από τον Lukasz Gadowski, τον «κατά συρροή» επιχειρηματία και συνιδρυτή της Delivery Hero. Από την ίδρυσή της στο Ελσίνκι πριν 6 χρόνια, η Wolt έχει επεκταθεί σε 23 χώρες και σε πάνω από 100 πόλεις παγκοσμίως. Πρόσφατα, ξεκίνησε την λειτουργία της και στην Γερμανία.

Ο Miki Kuusi, CEO and συνιδρυτής της Wolt, είπε: «Αυτή η επένδυση δεν έχει τόση οικονομική βαρύτητα όσο σημασία έχει η ένωση των δυνάμεων μας με τον Lukasz. Η γνώσεις του για την αγορά του online delivery θα μας βοηθήσουν να εδραιωθούμε στις διεθνείς αγορές. Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο ως προς το ότι οι πελάτες θα πρέπει να είναι πάντα η προτεραιότητά μας και ότι η ανάπτυξη πρέπει να βασίζεται στη μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα».

Wolt_CEO_Miki_Kuusi_2.jpg
O Miki Kuusi, CEO της Wolt


O Lukasz Gadowski είπε: «Έψαχνα τρόπους να κάνω την γερμανική αγορά διανομής φαγητού καλύτερη. Όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με τον Miki, εντυπωσιάστηκα απο τη Wolt σαν εταιρεία. Το DNA τους είναι ένα συνονθύλευμα τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας που συνδυάζεται τέλεια με την εμμονή για την ικανοποίηση του πελάτη και την επιχειρησιακή συνέπεια. Επενδύω στη Wolt γιατί προσφέρουν μια πολύ ποιοτική υπηρεσία διανομής φαγητού και έχουν όλες τις δυνατότητες να γίνουν ένα παγκόσμιο brand. Ευελπιστώ να μπορέσω να συνεισφέρω στην επιτυχία τους και να τους βοηθήσω να φτάσουν τους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον της εταιρείας». O Lukasz Gadowski επενδύει 7.5 εκατομμύρια ευρώ στη Wolt.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ