«Ελάτε στο μπαλκόνι να με δείτε. Είμαι με κορωνοϊό στον ίδιο θάλαμο με ακόμα 3 Λεμεσιανούς»

Η viral ανάρτηση ενός γνωστός Λεμεσιανού που εδώ και μερικές ημέρες νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς Αμμοχώστου.

Article featured image
Article featured image

Με μία ανάρτησή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πόλυς Παρμενίδης, γνωστός Λεμεσιανός, έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια αν αφυπνίσει και τον τελευταίο πολίτη που εξακολουθεί να αμφιβάλλει για την ύπαρξη, την επικινδυνότητα και τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.

Μέσα από το θάλαμο που νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες, στο νοσοκομείο αναφοράς, ο κος Παρμενίδης απεύθυνε ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα σε όλους μας, ζητώντας μας να σταματήσουμε να είμαστε αφελείς, με το θέμα του κορωνοϊού. «Ελάτε στο μπαλκόνι να με δείτε στο νοσοκομείο αναφοράς ‘Αμμόχωστος’ που είμαι εδώ και λίγες μέρες με κορωνοϊό μαζί με άλλους τρεις Λεμεσιανούς στο θάλαμο. Δεν ξέρεις τι θα γίνει από ώρα σε ώρα. Χάνεις τις δυνάμεις σου, δρώνεις συνεχώς, πονοκεφάλους, γίνεσαι κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι ήσουν. Περπατούσα κάθε μέρα, δύο ώρες και κολυμπούσα κάθε μέρα. Στα κυπριακά έδινα ππουνιά και ‘έππεφτε’ ο τοίχος. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι καθαρίστριες εδώ που είμαι είναι άψογοι στη δουλειά τους, παλεύουν σαν ήρωες».

Η ανάρτηση του κου Παρμενίδη έγινε viral σε λίγες ώρες, αρχικά σε τοπικά γκρουπ της Λεμεσού και έπειτα σε παγκύπρια κλίμακα.


122129456_3783016995064022_6615224625062496118_o.jpg



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ