«Πόλη του Ανατέλλοντος Ηλίου»

Η νέα ατομική έκθεση του καλλιτέχνη ταξιδεύει τον θεατή πίσω στον χρόνο, σε γνώριμες γειτονιές και παραστάσεις.

Article featured image
Article featured image

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση του Στέφανου Καράμπαμπα. Με γενικό τίτλο «Πόλη του Ανατέλλοντος Ήλιου», η έκθεση αρχίζει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος εκθέτει ξανά στην Κύπρο, έπειτα από 6 χρόνια, αγγίζει με ευαισθησία και νοσταλγία μια Κύπρο, και πιο συγκεκριμένα το Βαρώσι και την παλιά Λευκωσία, του παρελθόντος, και φέρνει τον σύγχρονο θεατή σε επαφή με ένα τόπο και ένα κόσμο που έχει χαθεί στον χρόνο και στην πρόοδο

Ο Στέφανος Καράμπαμπας γεννήθηκε το 1964 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Έχει δείξει τη δουλειά του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Κύπρο, Ελλάδα και Γαλλία. Υπήρξε μέλος της εικαστικής ομάδας NOISE OF COINCIDENCE στην Κύπρο και παρουσίασε μαζί με την εικαστικό Κατερίνα Ατταλίδου στο project «Σύλληψη Πόλης».

Η παρουσίαση ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Alpha C.K. Art Gallery στο τηλέφωνο +357 22-751325 και στο e-mail info@ackgallery.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ