Με 48 εκατ. views, αυτή είναι η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix για το 2020 (σε μόλις 28 μέρες προβολής της)

Αν μη τι άλλο, αυτή η χρονιά αναμφίβολα ήταν (και είναι) παγκόσμια η χρονιά του Netflix.

Article featured image
Article featured image

Το «Ratched» είναι επισήμως η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix για το 2020 με 48 εκατομμύρια views στις πρώτες του 28 ημέρες.

Το σόου με πρωταγωνίστρια την Σάρα Πόλσον στον κεντρικό ρόλο της νοσοκόμας Ratched φαίνεται που ενθουσίασε ιδιαιτέρως τους θεατές.


Το Netflix κοινοποίησε τα νέα μέσω Twitter, γράφοντας: «Στις πρώτες του 28 ημέρες, 48 εκατομμύρια μέλη έχουν ήδη κλείσει ραντεβού με την Nurse Ratched, που έγινε η δημοφιλέστερη πρωτότυπη πρώτη σεζόν της χρονιάς».

1_KGBabBfE50xYMv_YllG8XQ.jpeg

Η σειρά σημειώνει δε τόσο μεγάλη επιτυχία που αποφασίστηκε να συνεχιστεί και με δεύτερο κύκλο, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους φανς. Το «Ratched» αφηγείται την ιστορία της νοσοκόμας Mildred Ratched, ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε στο μυθιστόρημα «One Flew Over the Cuckoo's Nest» του Ken Kesey, το 1962, και αργότερα υποδύθηκε η Louise Fletcher το 1975 στην ομώνυμη ταινία «Η φωλιά του κούκου», όπου πρωταγωνιστούσε επίσης ο Τζακ Νίκολσον.

Υπενθυμίζεται ότι το Netflix έχει αλλάξει τον τρόπο μέτρησης της τηλεθέασης, καθώς πλέον μετράει τα views ενός λογαριασμού που διήρκεσαν από μόλις δύο λεπτά για ένα επεισόδιο ή ταινία τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ