Παγκόσμια πρεμιέρα για άλλη μια ταινία της οποίας τα γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο

Μια βόλτα με αερόστατο στους καταγάλανους ουρανούς της Κύπρου, που ξαφνικά παίρνει επικίνδυνη τροπή… Αυτό πραγματεύεται το στόρι της χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινίας «S.O.S Survive or Sacrifice».

Article featured image
Article featured image

Πρόσφατα, από το Los Angeles της Καλιφόρνιας, η Vision Films Inc. ανακοίνωνε την απόκτηση των δικαιωμάτων για παγκόσμια προβολή της ταινίας «S.O.S Survive or Sacrifice (S.O.S.)», τα γυρίσματα της οποίας έχουν γίνει στην πανέμορφη Κύπρο μας, με τη στήριξη μάλιστα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με πρωταγωνιστές διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου όπως ο William Baldwin (Silver, Backdraft, Fair Game), σε σενάριο και σκηνοθεσία Roman Doronin (Portrait of God, Lift), η ταινία S.O.S Survive or Sacrifice θα προβληθεί σε όλες τις μεγάλες αίθουσες και VOD πλατφόρμες από τον Οκτώβριο 2020.

Το στόρι

Μια βόλτα με αερόστατο στους καταγάλανους ουρανούς της Κύπρου παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό απομένουν χωρίς πιλότο, με αποτέλεσμα να βρεθούν από τη Μεσόγειο στον Ωκεανό. Εκεί ξεκινά και ο αγώνας επιβίωσης τους, όπου η κάθε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας που απομένει είναι η μικρότερη αδερφή ενός από τους επιβαίνοντες, η οποία όμως θα πρέπει να τους βρει και να φτάσει έγκαιρα κοντά τους για να τους σώσει.

Η ασυνήθιστη κινηματογραφική υπόθεση της ταινίας, έχει σαν στόχο να αναδείξει τη δυναμικότητα, την ανεξαρτησία, τη βούληση για επιβίωση και την ικανότητα κάθε γυναίκας, από κάθε γωνιά του πλανήτη, να ξεπερνά οποιονδήποτε κίνδυνο.


Οι συντελεστές

Στην ταινία «S.O.S Survive or Sacrifice» εμφανίζονται οι Jeannine Kaspar (Iron Man), Marianna Rosset (Portrait of God), Zach Rose (Better Call Saul), Crystal Web (Ghosthunters), Diljohn Sidhu (Gold), Christopher Greco, Maria Ioannou, Philippos Constantinos κ.α.

To «S.O.S Survive or Sacrifice» είναι χωρίς αμφιβολία μια διεθνής κινηματογραφική παραγωγή, που συγκεντρώνει μια άρτια καταρτισμένη ομάδα με άτομα επιλεγμένα από όλο τον κόσμο, οι οποίοι όχι μόνο κατάφεραν και ξεπέρασαν τα γλωσσικά εμπόδια και τις πολιτισμικές διαφορές τους, αλλά παράλληλα κατάφεραν να ολοκληρώσουν την παραγωγή κατά τη διάρκεια των πολύ δύσκολων περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί, οι σεναριογράφοι, οι γραφίστες, οι συνθέτες, οι σχεδιαστές κοστουμιών και οι make-up artists, προέρχονται από τις ΗΠΑ, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Ρωσία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και όλοι ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια απαιτητική, με διεθνή πρότυπα και χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινία.

Σημαντικό είναι να λεχθεί πως μέρος των εσόδων από την προβολή της ταινίας στην Κύπρο θα διατεθούν για βοήθεια ενός 2χρονου αγοριού το οποίο πάσχει από Nωτιαία Μυϊκή Ατροφία (της Σπονδυλικής Στήλης).

Sosd.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ