«Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά»

Μια ανάρτηση του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη, από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο, με μια καινούργια φωτογραφία, θέλοντας να στείλει μήνυμα σε όλους όσοι μάχονται τη νόσο.

Article featured image
Article featured image

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω, όχι κουράγιο, φωνή, αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε, πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, να αντέχετε, όχι γιατί πρέπει, γιατί μπορείτε».Τον Ιούλιο του 2019 ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αποκαλύψει ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, εξηγώντας έτσι τον λόγο που αποφάσισε τότε να ξυρίσει το κεφάλι του.

Λίγους μήνες αργότερα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε για τη διάγνωση με λέμφωμα. Ταυτόχρονα είχε καλέσει όσους πάσχουν από καρκίνο να ακούν τους γιατρούς τους, να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο σώμα τους και να εμπιστεύονται όσους έχουν να πουν κάτι πραγματικά χρήσιμο και ουσιαστικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ