Η νέα σειρά του Netflix έρχεται από τα παλιά

Κάποιοι θα νοσταλγήσουν και κάποιοι θα μάθουν!

Article featured image
Article featured image

Την επιτυχία της σειράς «The Witcher» θέλει να αξιοποιήσει το Netflix εξ ου και αποφάσισε να ετοιμάσει μία νέα, αντίστοιχη σειρά, βασισμένη στο διάσημο φανταστικό χαρακτήρα κόμικ, Κόναν ο Βάρβαρος.

Ο ήρωας που δημιούργησε ο Αμερικανός συγγραφέας Robert E. Howard το 1932 έγινε ευρέως γνωστός μετά την ομώνυμη ταινία του 1982, σε σκηνοθεσία John Milius και με τον Arnold Schwarzenegger στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπήρξε ασφαλώς και το remake του 2011 με τον Jason Momoa να διαδέχεται τον Arnie και τον Marcus Nispel τον Milius.

Η επερχόμενη σειρά θα είναι ένα από τα πιο highest-profile adaptations του saga και μία προφανής απόπειρα του Netflix να αξιοποιήσει την επιτυχία που είχε το The Witcher με τον Henry Cavill, χτίζοντας πάνω σε αυτή και κάνοντας ένα άνοιγμα προς κάποια διαφορετικά κοινά.


AAAABUCPCnEKpffZJdBpTVy18_qVFThS5HCcd0IZy9K2QhQV-mXJf-f-aRuAFgeNpVNv4oQE3E6Iknc8XA9VaOtFEOXp_vNx.jpg


Το Netflix επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης το γεγονός, την ίδια στιγμή που έχει έρθει σε συμφωνία με την Conan Properties International ώστε να επωφεληθεί από τις ιδέες, τις ιστορίες και τους χαρακτήρες που κατά καιρούς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα βιβλία, τα κόμικ και τις προηγούμενες σειρές και ταινίες.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη γνωστή υπηρεσία streaming το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ