Η Christina Aguilera φωτογραφίζεται με το νέο της εαυτό κι εμείς γουστάρουμε περισσότερο από ποτέ

Πλέον μπορεί και το κάνει χωρίς καμία ενοχή.

Article featured image
Article featured image

Τη δεκαετία του 90’ και έως την πρώτη δεκαετία των 00’ η γυναίκα έπρεπε να είναι. Και πόσω μάλλον η γυναίκα που είχε έκθεση μπροστά στα φώτα. Λεπτή, εντυπωσιακή, λαμπερή, ξανθιά, ναζιάρα και χιλιάδες άλλα ‘πρέπει’ που καθόριζαν την αξία και την ύπαρξή της.

Τη δεύτερη δεκαετία του 2000, όμως, η γυναίκα δεν πρέπει, η γυναίκα μπορεί να είναι όπως θέλει. «Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου. Όλοι βαδίζουμε στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι δουλειά μας ως ανθρώπινα όντα και καθένας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι, οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις συγκρίσεις» δηλώνει η Cristina Aguilera στο εξώφυλλο του περιοδικού L'Officiel Italia, στο οποίο δείχνει το νέο της σώμα, τον νέο της εαυτό. Αυτό τον εαυτό που αγκάλιασε και αποδέχτηκε και που πλέον δεν την νοιάζει καθόλου να αλλάξει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Vibe check 🖤✔️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#WAP got me feelin some type of way 💦

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina) στις



Η Aguilera προστάζει τις γυναίκες να απελευθερωθούν από τις νευρώσεις της ομοιομορφίας και να καταργήσουν τα σωματικά αισθητικά πρότυπα. Body positive σημαίνει αγαπώ το σώμα μου και κατ’ επέκταση δεν κρίνω και σέβομαι την διαφορετικότητα στα σώματα των άλλων. «Αν χάσεις χρόνο κοιτάζοντας τι κάνουν οι άλλοι, τον έχασες τον δρόμο σου»: Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει. Χρειάζεται χρόνος να ξεπεράσεις την φασαρία και να νιώσεις πραγματικά ο εαυτός σου» είπε η τραγουδίστρια. Μια τραγουδίστρια που επί ης ουσίας βάσισε την καριέρα της στην εικόνα μιας λεπτής λολίτας και που για χρόνια υπέκυπτε στις προσταγές μια βιομηχανίας παραγωγής μαζικών προτύπων –κυρίως- εικόνας και εμφάνισης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ