Ο διαγωνιζόμενος στο #thevoicegr που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να τρέμει

Αυτό που είδε, όταν γύρισε την καρέκλα, δεν το περίμενε στα σίγουρα.

Article featured image
Article featured image

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε στο χθεσινό επεισόδιο του The Voce, την Έλενα Παπαρίζου, καθώς στη σκηνή ανέβηκε να διαγωνιστεί ένας παλιός της γνώριμος.

Ο Imat Hassan με καταγωγή από το Λίβανο, αφού πρώτα έπεισε με τις φωνητικές του ικανότητες τον Πάνο Μουζουράκη, ακολούθησε η Έλενα Παπαρίζου η οποία με το που γύρισε την καρέκλα της, αναγνώρισε ένα πρόσωπο το οποίο είχε πολλά χρόνια να δει, αλλά αγαπάει πάρα πολύ.

Όπως αποκαλύφθηκε στην διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 40χρονος Imat Hassan και η Έλενα Παπαρίζου ήταν κολλητοί φίλοι όταν ήταν 15 και 13 αντίστοιχα. Έκαναν παρέα, έπαιζαν μπάσκετ και τραγουδούσαν μαζί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που είδε ξανά τον 40χρονο σήμερα Imat και έσπευσε στη σκηνή να τον χαιρετήσει από κοντά. «Ξέρετε πόσα χρόνια το λέει ότι θα έρθει; Από την αρχή είχε πει ότι θα δηλώσει συμμετοχή και δεν δήλωνε», είπε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε με το γνωστό της χιούμορ «Ο Imat δεν τολμούσε να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί νόμιζε ότι μετά τη Eurovision θα έχω ψωνιστεί». Όπως ήταν αναμενόμενο ο Imat, επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ