Έχεις κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια προβολής μίας ταινίας;

Κάναμε 9+1 αδιάκριτες ερωτήσεις στους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και αυτοί απάντησαν σε όλες.

Article featured image
Article featured image

Λίγες μόλις ώρες πριν από την επίσημη πρώτη του επετειακού 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, ζητήσαμε από τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές της διοργάνωσης, Αλεξία Ρόιτερ και Ιωακείμ Μυλωνά, να απαντήσουν σε 9+1 αδιάκριτες ερωτήσεις σε σχέση πάντα με τον κινηματογράφο και τις ταινίες. Κοιμήθηκαν ποτέ σε κάποια προβολή; Ένιωσαν την ανάγκη να κατεβάσουν το γενικό διακόπτη του ρεύματος για να γλυτώσουν από μία κακή ταινία; Τι θα ήθελαν να τρώνε μέσα στην αίθουσα, αν δεν τους έβλεπε κανείς;

Στο πιο cool video που ακολουθεί, δείτε τι απάντησαν!

Το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου 2020, σηκώνει αυλαία το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με τη δέκατη επετειακή του έκδοση, στο Θέατρο Ριάλτο.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του covid-19, το Φεστιβάλ ξεκινά τις προβολές του θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια και υγεία των θεατών του.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ καταρτίζεται από ταινίες μικρού μήκους από 35 χώρες, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ενώ έξι παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν τον κυρίως κορμό του. Στη διάρκεια της φεστιβαλικής εβδομάδας, η διεθνής (πενταμελής) κριτική επιτροπή - μέλη της οποίας θα βρίσκονται στην Κύπρο ενώ άλλα θα συμμετέχουν διαδικτυακά- θα παρακολουθεί τις διαγωνιζόμενες ταινίες και θα αποφασίσει για τα βραβεία που θα απονεμηθούν στη λήξη του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ