Ο Matthew Perry aka Chandler το έκανε και πάλι

Με ένα tweet του για τα «Φιλαράκια» προκάλεσε διαδικτυακό ντελίριο.

Article featured image
Article featured image

Είτε το κάνει για να προσελκύει την προσοχή είτε το κάνει για να τσιγκλά τους φανατικούς της σειράς «Friends» ο Matthew Perry καταφέρνει κάθε τόσο να ανακατεύει τα νερά και να δημιουργεί ελπίδες για το πολυαναμενόμενο reunion των πρωταγωνιστών της σειράς.

Με ένα tweet, ο αγαπημένος μας «Chandler», ενημέρωσε όλους τους θαυμαστές του επιτυχημένου sitcom ότι το πολυαναμενόμενο reunion της παρέας των έξι, που έχει μπει στον πάγο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θα γίνει (ευχόμαστε) τον Μάρτιο του 2021!

«Το reunion των Friends αναπρογραμματίστηκε για τις αρχές του Μαρτίου του 2021. Φαίνεται πως θα είμαστε πολύ απασχολημένοι τη χρονιά που έρχεται. Και έτσι ακριβώς μου αρέσει!», έγραψε ηθοποιός στον Twitter λογαριασμό του.

Υπενθυμίζουμε ότι το reunion των έξι ηθοποιών (Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι, Λίζα Κούντροου και Ματ Λε Μπλανκ) επρόκειτο να γίνει πέρσι τον Μάιο με το λανσάρισμα του HBO Max. Ωστόσο το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού πάγωσε κάθε σχέδιο, όπως έγινε άλλωστε και με τις περισσότερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Στη συνέχεια οι πρωταγωνιστές συζητούσαν για να μπουν στο στούντιο για τα γυρίσματα τον περασμένο Αύγουστο, σχέδιο που επίσης ναυάγησε. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα κυλήσουν έτσι όπως αναφέρει ο Πέρι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σπέσιαλ επεισόδιο που θα δούμε δεν θα έχει σενάριο αλλά οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα συναντηθούν στα στούντιο της Warner Bros. όπου γίνονταν τα γυρίσματα και θα συζητήσουν για τη σειρά που συμπλήρωσε 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ