Το σφαγείο CYPRA αναστέλλει τη λειτουργία των εγκαταστάσεών του

Η επιστολή με την οποία το ανακοινώνει.

Article featured image
Article featured image

Ακολουθεί αυτούσιο Δελτίο Τύπου

Για κάθε επιχειρηματική οντότητα, το πιο πολύτιμο κεφάλαιό της είναι η αξιοπιστία της. H εγκατάσταση επεξεργασίας κτηνοτροφικών προϊόντων, CYPRA, στα 15 χρόνια από την ίδρυσή της, κατάφερε να καθιερωθεί ως μονάδα με σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της, που εφαρμόζει διεθνή συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000. Με σκληρή προσπάθεια, βήμα - βήμα, δημιουργήθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες, τους πελάτες και το ευρύτερο κοινό.

Το τελευταίο διάστημα σειρά γεγονότων έχουν προκαλέσει ερωτηματικά και αβεβαιότητα γύρω από ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας της εταιρείας. Για όλα τα θέματα υπάρχουν τεκμηριωμένες απαντήσεις που θα δοθούν στις αρμόδιες αρχές του κράτους.

Με αυτές θα συνεργαστεί η επιχείρηση, θέτοντας τα δεδομένα των εργασιών τής μονάδας στη διάθεσή τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματικότητα και, εάν υπάρξουν ευθύνες, αυτές να αναληφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, η CYPRA ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεών της για όσο χρόνο είναι αναγκαίο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες επαναλειτουργίας της μονάδας, σε απόλυτη συμφωνία με τις πρόνοιες και τους νόμους του κράτους.

Ζητούμε την κατανόηση εκατοντάδων πελατών και συνεργατών που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Απολογούμαστε για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που προκαλείται στις δικές τους εργασίες. Η απόφαση όμως αυτή είναι επιβεβλημένη ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Η αξιοπιστία και η προστασία της υγείας είναι πάνω απ’ όλα.

Τονίζεται επίσης πως κατά την περίοδο όπου η εταιρεία είναι σε αναστολή λειτουργίας, αναλαμβάνει με συνέπεια την κάλυψη όλων των οικονομικών της υποχρεώσεων: προς τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και την Πολιτεία.

Με την επιφύλαξη κάθε νομικού δικαιώματος και εμπιστοσύνη στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ