Ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ με αφορμή το νέο του βιβλίο

Μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ερωτήθηκε αν έκανε σεξ με τη Μισέλ τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Μπιν Λάντεν, ενώ παραδέχθηκε ότι φοβάται την κόρη του, Σάσα.

Article featured image
Article featured image

Στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ εμφανίστηκε ο Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, «A Promised Land». Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους δύο μεγάλους του φόβους, που δεν είναι άλλοι από τη σύζυγό του Μισέλ και την κόρη του Σάσα. «Είναι αλήθεια ότι φοβάμαι τη Σάσα, γιατί είναι μια μίνι Μισέλ. Φοβάμαι τη Μισέλ οπότε… έχει το ίδιο βλέμμα, την ίδια συμπεριφορά. Η Μαλία μοιάζει περισσότερο σε εμένα», εξήγησε.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής υποδέχθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντάς του: «Μας λείπεις. Γιατί μας άφησες με αυτόν; (εννοώντας τον Ντόναλντ Τραμπ)». Και ο Ομπάμπα τού απάντησε: «Όπως ξέρεις, πρέπει να ακολουθώ το Σύνταγμα και τις εντολές της Μισέλ».

Η συζήτηση ξεκίνησε με επίκεντρο το νέο βιβλίο του Μπαράκ Ομπάμα, το οποίο αριθμεί πάνω από 700 σελίδες. «Το κάνατε τόσο μεγάλο, για να είστε σίγουρος ότι δεν θα το διαβάσει ποτέ ο Τραμπ;» ήταν η (εύλογη) απορία του Κίμελ, αλλά ο Ομπάμα του είπε αστειευόμενος: «Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να είναι 700 σελίδες για να γίνει αυτό».

Στην ερώτηση του Κίμελ αν το «A Promised Land» πούλησε περισσότερα ή λιγότερα αντίτυπα από το «Becoming» της συζύγου του, Μισέλ, ο Μπαράκ Ομπάμα απάντησε ότι πούλησε λίγο περισσότερα, αλλά αποφεύγει να το αναφέρει την ώρα του δείπνου, προσθέτοντας ότι η Μισέλ αστειεύτηκε ότι με τις πωλήσεις του βιβλίου θα αγοράσει παπούτσια.

Παρά, βέβαια, το τεράστιο ενδιαφέρον των Αμερικανών για το νέο βιβλίο του Ομπάμα, οι κόρες του, Σάσα και Μαλία, βαριούνται, σύμφωνα με τον ίδιο, να το διαβάσουν, αλλά ελπίζει ότι θα το κάνουν κάποια στιγμή μέχρι να φτάσουν τα 30 τους.



Προς το τέλος της συζήτησης (από το 20:40 και μετά), ο παρουσιαστής ανέφερε στον Ομπάμα ότι η πρώην Πρώτη Κυρία τού είχε υποσχεθεί ότι θα του δώσει μια απάντηση σχετικά με το αν βρέθηκαν ερωτικά το βράδυ που ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε εντολή για την έφοδο, κατά την οποία σκοτώθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν.

«Ρώτησα τη σύζυγό σας σε συνέντευξη, πέρυσι, και μου είπε ότι θα μου απαντήσει την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, αλλά δεν την έχω δει. Το βράδυ που σκοτώσατε τον Μπιν Λάντεν, κάνετε έρωτα με τη Μισέλ;», ρώτησε ο Τζίμι Κίμελ. Ο Ομπάμα φάνηκε να μένει άφωνος για μια στιγμή, κοίταξε δίπλα του και ρώτησε αρχικά: «Αλήθεια είπε ότι θα το απαντήσει αυτό;», προτού ξεσπάσει σε γέλια. «Όταν διάβασα το βιβλίο και γράφατε για το ότι ακούγατε τον κόσμο να φωνάζει "USA, USA" έξω από τον Λευκό Οίκο, είχα μια εικόνα στο κεφάλι μου», συνέχισε ο παρουσιαστής, προκειμένου να πάρει μια απάντηση.

«Υποψιάζομαι ότι κοιμόταν... Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές, μέχρι να τελειώσω τη δουλειά, κοιμόταν. Η Μισέλ πέφτει για ύπνο περίπου στις 21:00», εξήγησε ο Ομπάμα και ο Κίμελ σχολίασε: «Δεν χρειάζονται δικαιολογίες, βιώνω το ίδιο πράγμα». «Δεν είναι δικαιολογία, είναι... θρήνος», απάντησε ο Ομπάμα γελώντας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ