Ο Γιάννης έκανε και πάλι κάτι σπουδαίο -και πάλι μακριά από τις κάμερες

Επέστρεψε στη γειτονιά που μεγάλωσε, στα Σεπόλια και απέδειξε ξανά πόσο σπουδαίο παιδί είναι.

Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, ο δις MVP στο NBA, συγκέντρωσε τρόφιμα και τα έδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου, στα Σεπόλια, την γειτονιά που μεγάλωσε, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για στήριξη.

Αυτό που κάνει ωστόσο ξεχωριστή την κίνησή του, είναι πως -και πάλι- στάθηκε δίπλα σε συνανθρώπους του, χωρίς να έχει γύρω του κάμερες και φωτογράφους. Το ίδιο είχε πράξει και μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν μαζί με τα αδέρφια του έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ιανός».

Χθες έπραξε το ίδιο στα Σεπόλια, με την κα. Αλεξία Κοζιονά να ανεβάζει μία φωτογραφία μαζί του στο Facebook και να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Την ώρα που όλοι σκεφτόμαστε από ποια γωνιά πρέπει να φωτογραφίσουμε το δέντρο μας για να το ποστάρουμε στο Instagram και πόσα θα ξοδέψουμε σε στολίδια και άλλα πράγματα, ο Γιάννης επιλέγει να μπει σε mood Χριστουγέννων με έναν αλλιώτικο τρόπο!

Μεγάλο μπράβο και πάλι σε αυτόν τον τύπο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ