Ας αφήσουμε τα παιδιά να ονειρεύονται

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Article featured image
Article featured image

Το μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα Sistema Cyprus παρουσιάζει τη συναυλία με τίτλο: Let the Children Dream, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Το Sistema Cyprus επιστρέφει με το μήνυμα: ‘Ας αφήσουμε τα παιδιά να ονειρεύονται’

Στην μουσική εκδήλωση θα παρουσιαστούν η ορχήστρα SISTEMA CYPRUS μαζί με την Cyprus Chamber Orchestra. Διευθύνει ο Σαντιάγο Οσσά Αλζάτε. 50 παιδιά του Sistema Cyprus και 20 επαγγελματίες μουσικοί της Cyprus Chamber Orchestra, θα προσφέρουν στο κοινό μια αξέχαστη συναυλία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα κλασσικής και κοσμικής μουσικής αλλά και την Πρεμιέρα του έργου "Modus Cyprius", το οποίο γράφτηκε ειδικά για την ορχήστρα του Sistema Cyprus, από τον Κύπριο συνθέτη Αντρέα Μιχαλόπουλο.

Η είσοδος για την συναυλία θα είναι 5 ευρώ και το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια στο www.soldouttickets.com.cy και σε όλα τα καταστήματα Stephanis.

Event Poster- Let the children dream.jpg

Χρυσός χορηγός της συναυλίας είναι το ίδρυμα Andrey and Julia Dashin’s Foundation

Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες ΥΠΠΑΝ

Υποστηρικτές της συναυλίας είναι οι οργανισμοί: Cablenet, Grant Thornton, Get Fresh, Δήμος Λευκωσίας και Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο

Οδηγίες προς θεατές: Για την ασφαλή διοργάνωση της εκδήλωσης και την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, δεν θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο. Το κοινό επιβάλλεται όπως προεξασφαλίζει τις θέσεις του ηλεκτρονικά στο https://www.soldoutticketbox.com/, είτε από τα καταστήματα Stephanis. Οι θεατές προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδό τους. Απαραίτητη η χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό αλλά και για το πως μπορείτε να στηρίξετε το Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο https://www.sistemacyprus.com/donate-now/ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ