Μόλις ανακοινώθηκε μια συνεργασία που θα «σπάσει» κάθε στερεότυπο

Όταν η τέχνη του δρόμου συναντά ένα δημοφιλές και εμβληματικό brand, τότε έχουμε αυτό!

Article featured image
Article featured image

Πρόσφατα παρουσιάσαμε τον πολύ ιδιαίτερο κύριο Joshua Vides, έναν καλλιτέχνη του δρόμου, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη τεχνική, αισθητική και άποψή του στα πράγματα, πετυχαίνοντας συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, αλλά και μερικές από τις πιο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες, μουσεία και χώρους τέχνης.

Είναι γεγονός ότι κάθε φορά που ο Vides επανασχεδιάζει την εικόνα διάφορων αντικειμένων της καθημερινότητας, τους προσδίδει μία μοναδική εμφάνιση, που πολλοί χαρακτηρίζουν και ίσως έτσι να είναι, μια τρισδιάστατη απεικόνιση σκηνών από βιβλία κόμικ.


BALLANTINE_JOSHUA_VIDES-341.jpg

BALLANTINE_JOSHUA_VIDES-390 edited.jpg



Γι’ αυτό το λόγο, παραμένοντας πιστός στο καλλιτεχνικό του στυλ, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ballantine’s για να σχεδιάσει με τον δικό του τρόπο την ετικέτα της εμβληματικής φιάλης, τις συσκευασίες δώρων, καθώς επίσης και αλλά διάφορα στοιχεία της πλούσιας κληρονομιάς και του πρωτοποριακού πνεύματος του brand, με το αποτέλεσμα της συνεργασίας να παρουσιάζεται σήμερα και να είναι πράγματι εκπληκτικό.

BALLANTINE_JOSHUA_VIDES-194.jpg

Οι λάτρεις του σκωτσέζικου ουίσκι Ballantine’s έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αλλά και να απολαύσουν την ολοκαίνουργια συλλεκτική έκδοση του εμβληματικού μπουκαλιού… που συνεχίζει να «προκαλεί» με τη διαχρονική του γεύση και που πλέον εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο με την εναλλακτική ασπρόμαυρη όψη του!



BALLANTINE_JOSHUA_VIDES-761 EDITED.jpg


Όπως το Ballantine’s δείχνει να σπάει τους συμβατικούς κώδικες του σκωτσέζικου ουίσκι και να αμφισβητεί το πώς το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι, έτσι και ο Joshua κάνει το ίδιο μέσω των εναλλακτικών οπτικών σχεδιασμών του. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα του Ballantine’s Finest, σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κρύβεται σε ειδικά διαμορφωμένες τσάντες από τους πωλητές, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονταν κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης. Εμπνευσμένος λοιπόν από μία ιστορία 100 ετών, ο Vides δεν επανασχεδίασε απλώς την εικόνα του μπουκαλιού, αλλά μία μοναδική στο είδος της συσκευασία, που θα κάνει σύντομα την είσοδό της στην παγκόσμια αγορά.


All Assets.jpg

Cheers.jpg



Θέλοντας να γιορτάσει περισσότερο το λανσάρισμα, ο Joshua Vides θα δώσει μία διαφορετική όψη στο φυσικό χώρο του ουίσκι -που δεν είναι άλλος από τα μπαρ- δημιουργώντας εντυπωσιακές ασπρόμαυρες και μυστικές εμπειρίες απόλαυσης ποτού, που θα κάνουν την εμφάνισή τους σε κρυφές τοποθεσίες, από την Πολωνία μέχρι την Κίνα, στις αρχές του επόμενου χρόνου.


JLau_SHOT_11_444_RT.jpg

S Table Shot.jpg

JLau_SHOT_14_495_RT.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ