Ένα μήνα μετά το θάνατο τού Σον Κόνερι αποκαλύφθηκε η αιτία που τον προκάλεσε

Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό που έχει στην κατοχή του το TMZ, υπήρχαν τρεις παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Σον Κόνερι: η πνευμονία, που οδήγησε σε αναπνευστική ανεπάρκεια, το γήρας και η κολπική μαρμαρυγή.

Το πιστοποιητικό ορίζει την ώρα του θανάτου του ως 1:30 π.μ. στις 31 Οκτωβρίου 2020, στο σπίτι του στις Μπαχάμες. Η σύζυγος του Μισέλ, και οι δύο γιοι του, ο Τζέισον και Στέφαν δήλωσαν στο ET ότι πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, δίπλα στην οικογένειά του.

Η καριέρα στη υποκριτική του Σκωτσέζου ηθοποιού διήρκεσε πέντε δεκαετίες. Μεταξύ των διακρίσεών του και η αναγνώρισή του ως καλύτερος ηθοποιός στα Όσκαρ το 1988 για τους The Untouchables.

Ωστόσο, στη συνείδηση του κοινού παραμένει ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ. Ήταν ο πρώτος ηθοποιός που έφερε το ρόλο στη μεγάλη οθόνη το 1962 και συνολικά εμφανίστηκε σε επτά ταινίες ως ο διάσημος κατάσκοπος.

Αξιομνημόνευτες υπήρξαν και οι ερμηνείες του στο Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη, Χαϊλάντερ, Ιντιάνα Τζόουνς και ο Βράχος. «Είχε άνοια και τον είχε καταβάλει», δήλωσε η 91χρονη σύζυγός του. «Η τελευταία του επιθυμία ήταν να φύγει ήσυχα».

Η Μισέλ, ήταν η δεύτερη σύζυγος του Κόνερι με την οποία υπήρξε παντρεμένος 45 χρόνια. «Δεν ήταν ζωή αυτή για τον Σον» είπε η ίδια. «Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και ήταν τόσο γαλήνιο. Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλώς έφυγε. Ήταν αυτό που ήθελε.».

Με πληροφορίες του ET/TMZ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ