Ένα μήνα μετά το θάνατο τού Σον Κόνερι αποκαλύφθηκε η αιτία που τον προκάλεσε

Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό που έχει στην κατοχή του το TMZ, υπήρχαν τρεις παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Σον Κόνερι: η πνευμονία, που οδήγησε σε αναπνευστική ανεπάρκεια, το γήρας και η κολπική μαρμαρυγή.

Το πιστοποιητικό ορίζει την ώρα του θανάτου του ως 1:30 π.μ. στις 31 Οκτωβρίου 2020, στο σπίτι του στις Μπαχάμες. Η σύζυγος του Μισέλ, και οι δύο γιοι του, ο Τζέισον και Στέφαν δήλωσαν στο ET ότι πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, δίπλα στην οικογένειά του.

Η καριέρα στη υποκριτική του Σκωτσέζου ηθοποιού διήρκεσε πέντε δεκαετίες. Μεταξύ των διακρίσεών του και η αναγνώρισή του ως καλύτερος ηθοποιός στα Όσκαρ το 1988 για τους The Untouchables.

Ωστόσο, στη συνείδηση του κοινού παραμένει ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ. Ήταν ο πρώτος ηθοποιός που έφερε το ρόλο στη μεγάλη οθόνη το 1962 και συνολικά εμφανίστηκε σε επτά ταινίες ως ο διάσημος κατάσκοπος.

Αξιομνημόνευτες υπήρξαν και οι ερμηνείες του στο Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη, Χαϊλάντερ, Ιντιάνα Τζόουνς και ο Βράχος. «Είχε άνοια και τον είχε καταβάλει», δήλωσε η 91χρονη σύζυγός του. «Η τελευταία του επιθυμία ήταν να φύγει ήσυχα».

Η Μισέλ, ήταν η δεύτερη σύζυγος του Κόνερι με την οποία υπήρξε παντρεμένος 45 χρόνια. «Δεν ήταν ζωή αυτή για τον Σον» είπε η ίδια. «Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και ήταν τόσο γαλήνιο. Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλώς έφυγε. Ήταν αυτό που ήθελε.».

Με πληροφορίες του ET/TMZ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ