Άλλαξε και πάλι το φαβορί για τη νίκη της προεδρίας των ΗΠΑ

Όσο προχωρά η καταμέτρηση αλλάζουν και τα δεδομένα στις εταιρείες στοιχημάτων.

Article featured image
Article featured image

Φαβορί για την νίκη στις προεδρικές εκλογές γίνεται ξανά ο Τζο Μπάιντεν σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων. Κατά τη διάρκεια της νύκτας φαβορί ήταν ο νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αλλά η μεγάλη αλλαγή σημειώθηκε έπειτα από πρόβλεψη για ανατροπή υπέρ του Μπάιντεν στο Ουισκόνσιν, με καταμετρημένο το 89% των ψήφων.

Σύμφωνα με την Edison Research, ο Μπάιντεν συγκεντρώνει 49,3% των ψήφων, έναντι 49% που εξασφαλίζει ο Τραμπ.

Κατά την Smarkets Exchange, με έδρα τη Βρετανία, η πιθανότητα να κερδίσει ο Μπάιντεν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ ανέρχεται πλέον σε 58%, ενώ μία ώρα νωρίτερα αυτή ανερχόταν σε 29%.

Σύμφωνα με την PredictIt, με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, η πιθανότητα να κερδίσει ο Δημοκρατικός υποψήφιος ανέρχεται τώρα σε 63%.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Smarkets, η πιθανότητα να κερδίσει ο Ρεπουμπλικανός απερχόμενος πρόεδρος ανέρχεται τώρα σε 41%, με το ποσοστό αυτό να έχει σημειώσει τεράστια πτώση από το 80% που ήταν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα επίσης με τη βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Betfair, οι πιθανότητες που έχει ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος να κερδίσει τις εκλογές ανέρχονται σε 60%.

Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Μπάιντεν είχαν μειωθεί σε λιγότερες από το ένα τρίτο κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, σύμφωνα με τα στοιχεία των γραφείων στοιχημάτων.

Πληροφορίες: LIFO LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ