Τι απαντά ο Τυνήσιος της Καρμιώτισσας για τον επίμαχο πανηγυρισμό στο Τσίρειο

Ο Ismail Sassi ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, αλλά και για τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει.

Article featured image
Article featured image

Ο πρώην επιθετικός των ΟΦΗ και Λαμίας, απάντησε στις κατηγορίες για τον πανηγυρισμό του στο Καρμιώτισσα - Απόλλων, τονίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τους γκρίζους λύκους, αλλά με γνωστό ράπερ.

Η χειρονομία του Τυνήσιου επιθετικού προκάλεσε σάλο, καθώς ερμηνεύτηκε από μερικούς ως παραπομπή στους «γκρίζους λύκους».

Για τον πανηγυρισμό εξέδωσαν μάλιστα ανακοίνωση οι οργανωμένοι του Απόλλωνα «Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1», παρομοιάζοντας την κίνησή του με αυτή των γκρίζων λύκων και ζητώντας από την ΚΟΠ να διαγράψει τον ποδοσφαιριστή και από την κυβέρνηση να τον απελάσει.

Ο Τυνήσιος με ανάρτησή του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά και να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την τουρκική οργάνωση, παρά μόνο με φίλο του ράπερ.

«Καλημέρα. Ενημερώθηκα από την ομάδα μου ότι ο πανηγυρισμός μου χθες συνδέθηκε με μια τουρκική οργάνωση. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία σχέση και δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν Κύπριο πολίτη. Ήταν ένα ατυχές γεγονός εκ μέρους μου, καθώς ο πανηγυρισμός (χαιρετισμός) ήταν ένα μήνυμα στον παιδικό μου φίλο ράπερ mabe7ocho που τον χρησιμοποιεί ως σημάδι. Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευσή μου για την ατυχή συσχέτιση που έχει προκληθεί και ζητώ συγνώμη εάν κάποιος έχει παρεξηγήσει ακόμη και μέσω της πράξης μου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ