Αυτά τα Χριστούγεννα ζέστανε την καρδιά σου χαρίζοντας μια κουβέρτα

Μια όμορφη πρωτοβουλία που αξίζει την προσοχή μας.

Article featured image
Article featured image

Η Οργάνωση Πολιτισμού Neofytos και ο Πολυχώρος «Κόσμος Χωρίς Σύνορα» προβαίνουν σε μία κοινή δράση, συλλέγοντας κουβέρτες, τις οποίες θα διανείμουν σε άτομα που τις έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Η απόφαση αυτή προέκυψε μετά από αιτήματα ενίσχυσης ανθρώπων, οι οποίοι χρειάζονται ζεστασιά τον χειμώνα και δεν την έχουν, ανάμεσα σε αυτούς είναι πολλές οικογένειες με παιδιά.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε ως Οργάνωση Πολιτισμού Αναπηρίας είναι πως οι άνθρωποι με αναπηρία, μαζί με ανθρώπους χωρίς αναπηρία, μπορούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, μπορούν να είναι χρήσιμοι και ενεργοί πολίτες, μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους! Με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνουμε τη φωνή μας και καταργούμε τα στερεότυπα της αχρηστίας και της ανικανότητας!

Ο Πολυχώρος “Κόσμος Χωρίς Σύνορα”, πιστός στο όραμά του για ενεργή και συλλογική δράση, με στόχο έναν καλύτερο κόσμο, δηλώνει “παρών” και στηρίζει ένθερμα την όμορφη αυτή δράση!

Τόσο η #Νεόφυτος όσο και ο Πολυχώρος “Κόσμος Χωρίς Σύνορα” σάς καλούν όλες και όλους να συμμετέχετε σε αυτό το αγκάλιασμα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!

Εάν γνωρίζετε και εσείς ανθρώπους που έχουν τέτοια ανάγκη παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εάν λοιπόν θέλετε να προσφέρετε μία κουβέρτα, για να ζεστάνετε την καρδιά σας και έναν άνθρωπο που κρυώνει, παρακαλούμε πολύ δείτε πιο κάτω τα σημεία συλλογής και πληροφορίες.

-Ημερομηνίες συλλογής: 16 - 18 Δεκεμβρίου 2020.

-Χώροι συλλογής σε Λεμεσό (για λεπτομέρειες τηλεφωνήστε στον αριθμό 97793188) και Λευκωσία (οίκημα Πολυχώρος “Κόσμος Χωρίς Σύνορα”, για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 99422855, 99720418).

-Ειδικά για Λάρνακα:

Φροντιστήριο G.E. English Centre

https://www.facebook.com/G.E.EnglishCentre/

Μυκόνου 4, 6058 Λάρνακα

24636280

Για γενικές πληροφορίες για τη δράση αυτή επικοινωνήστε: 99582387

Υποσημείωση: Παρακαλούμε πολύ όπως οι κουβέρτες είναι καινούριες ή σε καλή κατάσταση και πλυμένες σε καθαριστήριο».

🔸️Ζέστανε την καρδιά σου χαρίζοντας μια #κουβέρτα! 🔹️Η Οργάνωση Πολιτισμού Neofytos και ο Πολυχώρος "Κόσμος Χωρίς...

Δημοσιεύτηκε από Neofytos στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ