Νέα ταινία-θρίλερ ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στην Κύπρο

Το σενάριο της νέας ταινίας αφορά μία ιστορία με φαντάσματα και οι συνειρμοί με την κυπριακή πραγματικότητα είναι ουκ ολίγοι.

Φωτογραφία αρχείου: Mitch Nielsen/Unsplash

Η εταιρεία παραγωγής του Altadium Group πρόκειται να γυρίσει στην Κύπρο το νέο της θρίλερ, The Ghosts of Monday, με τον Ιταλό σκηνοθέτη Francesco Cinquemani στο τιμόνι.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να γυριστεί στην Κύπρο τον Φεβρουάριο του 2021 και θα υπερηφανεύεται για ένα διεθνές καστ, σύμφωνα με το KFTV.

Βασισμένο σε σενάριο του Barry Keating (Nightworld, Hidden in the Woods), το The Ghosts of Monday είναι μια καταπληκτική ιστορία φαντασμάτων σχετικά με μια ομάδα Αμερικανών ξυλουργών που ταξιδεύουν στην Κύπρο για να κάνουν γυρίσματα για ένα ντοκιμαντέρ στο τραγικά διαβόητο Hotel Gula - ένα κάποτε δημοφιλές θέρετρο όπου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι σε μυστηριώδεις συνθήκες.

Η Altadium με έδρα την Κύπρο κάνει επί του παρόντος κάστινγκ μέσα από τα γραφεία του Neil McGinley, του σκηνοθέτη ταινιών όπως το Wrath of The Titans και το The Guard.

Η προηγούμενη ταινία του Altadium ήταν S.O.S Survive ή Sacrice, με πρωταγωνιστή τον William Baldwin, για την πτήση ενός αερόστατου που πήγε στραβά, το οποίο έφτασε εξ ολοκλήρου στην Κύπρο και ολοκλήρωσε την παραγωγή μετά την έναρξη της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ