Τι δώρο παίρνεις σε μια επίσκεψη φέτος τις γιορτές;

Φέτος που οι επιλογές για δώρα είναι περιορισμένες, ενώ και οι συνευρέσεις θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμά τους το «λίγοι και καλοί», σοφό θα ήταν να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στα δώρα που θα επιλέξουμε για τους αγαπημένους μας.

Article featured image
Article featured image

Δεν φτάνει που πάντα δυσκολευόμαστε με τα δώρα για τις επισκέψεις των γιορτών, είτε αυτές αφορούν σε φιλικά σπίτια είτε σε συγγενείς, ήρθαν ως κερασάκι στην τούρτα και τα νέα μέτρα με το κλείσιμο πολλών καταστημάτων, λιγοστεύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις επιλογές μας.

Ειδικά στις περιπτώσεις που η επίσκεψη αφορά σε κάποιον από τους άντρες της παρέας ή της οικογένειας, είτε αυτός είναι ένας φίλος, ένας ξάδερφος, ένας θείος ή ο μπαμπάς, τα πράγματα πάντα ζορίζουν λιγάκι παραπάνω.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να καταλήξουμε στο δώρο που μπορείς να πάρεις για μια τέτοια περίπτωση, ξεκινώντας να αποκλείουμε πράγματα ούτως ώστε να ανακαλύψουμε την πιο ιδανική πρόταση.


Ξινό μάς βγήκε... το γλυκό

dimitri-houtteman-k4vY9_iBVXY-unsplash.jpg
Φωτογραφία: Dimitri Houtteman / Unsplash

Γλυκό δεν τολμάς να πάρεις τους καλούς καιρούς, πόσο μάλλον σήμερα που οι παρέες στο τραπέζι είναι δύο άντε το πολύ τρεις. Πόσα γλυκά να φαγωθούν σε ένα δείπνο; Το πιο πιθανό είναι πως ένα τέτοιο «δώρο» θα μείνει στα αζήτητα. Άσε κιόλας που αν έρθει κάποιος με γλυκό ή σοκολατάκια από κυριλέ μαγαζί, υπάρχει ο κίνδυνος ο κορμός από τον φούρνο της γειτονιάς να μη βγει καν από το χάρτινο κουτί του. Οπότε, αποφεύγουμε τα γλυκά και όχι κατ’ ανάγκη για τις θερμίδες και τις ενοχές που τα συνοδεύουν.



Κάτι για το σπίτι

pexels-castorly-stock-3682215.jpg
Φωτογραφία: Castorly / Pexels

Όσο κι αν πιστεύεις στην αισθητική σου, όσο κι αν θεωρείς πως ο «άλλαξέ-το-Σπύρος-Σούλης» θα μπορούσε να φάει τη σκόνη σου, όσο κι αν η design τοστιέρα που πήρες για το σπίτι των φίλων σου θεωρείς πως είναι το πιο it gadget που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή, καλό είναι να θυμάσαι πού έχουν καταλήξει όλα τα μπιμπελό και οι μικροσυσκευές και γενικά όλα τα «κάτι για το σπίτι» που σου έχουν φέρει κατά καιρούς οι φίλοι και συγγενείς... με την -και καλά- προχώ αισθητική. Δεν είναι κρίμα να δώσεις μισό μηνιάτικο για κάτι που θα ανέβει στο πατάρι ή που στην καλύτερη θα πάει δώρο σε μια επόμενη επίσκεψη του οικοδεσπότη;



Βγάλε (απ’ τις επιλογές και τη) γλώσσα

sansevieria4.jpg

Το ότι εσύ αρέσκεσαι να περνάς χρόνο στον κήπο σου φροντίζοντας τα δέντρα και τα λουλούδια σου δεν σημαίνει αυτόματα ότι όλοι συνηθίζουν να αποφορτίζονται όπως κι εσύ με το εν λόγω χόμπι. Ούτε οι γλώσσες που αυτό το διάστημα έχουν την τιμητική τους στα ανθοπωλεία ούτε και τα μικρά γιορτινά δεντράκια θα εκτιμηθούν δεόντος από άτομα που η μόνη σχέση που έχουν με το πράσινο είναι το κυνήγι του εν λόγω χρώματος στα φώτα τροχαίας για να καταφέρουν να προλάβουν όλες τις δουλειές μέσα στη μέρα. Μην τους δυσκολεύουμε λοιπόν βάζοντάς τους επιπλέον υποχρεώσεις, όπως είναι για παράδειγμα το πολύ δύσκολο task του ποτίσματος επί καθημερινής βάσης.



Άλλη μία γραβάτα

pexels-anders-kristensen-447570.jpg
Φωτογραφία: Anders Kristensen / Pexels

Άλλο ένα κασκόλ, άλλο ένα φούτερ, άλλη μια ζώνη... Μπορεί το γούστο σου στα ρούχα και τα λοιπά αξεσουάρ να χαίρει αποδοχής ακόμα και από τους πιο ψαγμένους fashionistas και να αποτελούσε υπό άλλες συνθήκες concept για διαφήμιση σε editorial μόδας του Vanity Fair, καλό όμως είναι να γνωρίζεις ότι το μπουφάν που εσύ λάτρεψες στη βιτρίνα, ο φίλος σου ή ο θείος σου δεν θα το φορούσαν ούτε σε theme party για το reunion της τάξης. Οπότε, επειδή είναι κρίμα να βάζουμε ανθρώπους σε μπελάδες, με κάρτες αλλαγής, ας προσπεράσουμε κι αυτή την πρόταση δώρου.



85 διαφορετικές και μοναδικές νότες σε κάθε σταγόνα

OriginalSizeJPEG-1430725_CHV_18_Still_BottleOnly_BlendWorlds_4x5.jpg

Καλό θα ήταν το δώρο σου να έχει value! Να μπορεί η παρέα να το μοιραστεί! Να μπορεί να έχει άμεση χρήση ή εναλλακτικά να φυλαχθεί σε περίοπτη θέση για μια πολύ special περίπτωση. Καλό είναι να το εκτιμήσουν εξίσου όλοι -οικοδεσπότες και καλεσμένοι, γυναίκες και άντρες! Καλό είναι να προσφέρει χαμόγελα, τόσο κατά την ώρα του ανοίγματός του από το γιορτινό περιτύλιγμα όσο και στη φάση που η παρέα θα το απολαμβάνει. Ένα Chivas Regal και συγκεκριμένα ένα 18άρι Chivas Regal έχει όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά. Ως αποτέλεσμα ανάμειξης σπάνιων single malt και grain ουίσκι από όλη τη Σκωτία, με την κάθε σταγόνα του να αποτελείται από 85 διαφορετικές και μοναδικές νότες και όντας διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλυτέρα blended scotch whisky και ένα από τα πιο πολυβραβευμένα Scotch Whisky στο κόσμο, το Chivas Regal 18 YO φαντάζει ως το ιδανικότερο δώρο για μια επίσκεψη φέτος τις γιορτές. Σε φίλους, συγγενείς, συνάδελφους, σε άτομα γενικά με τα οποία μοιραζόμαστε την ίδια αισθητική και τα ίδια γούστα για τις κάθε είδους απολαύσεις! Ένα σύνθετο, αλλά εκλεπτυσμένο ουίσκι, βελούδινο, με διακριτικές νότες μαύρης σοκολάτας και πλούσια αρώματα αποξηραμένων φρούτων και πληθωρικής καραμέλας βουτύρου, το Chivas Regal 18 YO αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η ανάμειξη είναι πιο ενδιαφέρουσα, και στη ζωή και στο ουίσκι.


OriginalSizeJPEG-generic womens version 18.jpg

OriginalSizeJPEG-5 - Multi award winnning scotch whisky.jpg
Οι πιο πρόσφατες διακρίσεις για το Chivas Regal 18 YO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ