Τι είναι η πλατφόρμα Only Fans που αυτές τις μέρες ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα;

Πρόκειται για μια επί πληρωμή πλατφόρμα συνδρομητών γνωστή για το NSFW περιεχόμενό της, που από το περασμένο καλοκαίρι άρχισε να προσελκύει περισσότερους διάσημους.

Article featured image
Article featured image

Το «OnlyFans» ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από τέσσερα χρόνια, με τον δημιουργό του, γιο τραπεζίτη, Τίμοθι Στόκλι, να προωθεί τον εαυτό του ως τον Βρετανό επιχειρηματία στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων. Στην ουσία, το «Only Fans» είναι μια πλατφόρμα social media, αλλά σε αντίθεση με το Instagram ή το Facebook, επιτρέπει στους δημιουργούς του να δημοσιεύoυν «καυτό» περιεχόμενο, λαμβάνοντας πληρωμές απευθείας από τους οπαδούς ή «θαυμαστές» τους μέσω συνδρομών.

Οι συνδρομητές μπορεί να πληρώσουν από 3,9 λίρες έως και 39 λίρες για να παρακολουθήσουν επί έναν μήνα έναν «δημιουργό».

Οι δημιουργοί του OnlyFans κρατούν το 80% των εσόδων από τις συνδρομές, ενώ μπορούν επίσης να λάβουν φιλοδωρήματα από τους φανς.


Ανάμεσα στους διάσημους που έκαναν συνδρομή ήταν και η ράπερ Cardi B, ενώ τον περασμένο Αύγουστο η Μπέλα Θορν έγινε η πρώτη που κέρδισε ένα εκατ. δολάρια σε μόλις μια ημέρα στο OnlyFans.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την δική της σελίδα στο OnlyFans στις 14 Αυγούστου και έκτοτε χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μοιράζεται προσωπικό υλικό και άγνωστες φωτογραφίες και βίντεο έναντι συνδρομής 20 δολαρίων τον μήνα.

Η γνωστή ηθοποιός είχε πει στους Los Angeles Times πως σκοπεύει να χρησιμοποιεί τα έσοδα από το OnlyFans αποκλειστικά για την εταιρία παραγωγής της και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ