Το Big Brother της νέας εποχής έχει νικητή

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής που ψες έφυγε με τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώθηκε ο τελικός του «Big Brother» του ΣΚΑΪ, που στην Κύπρο προβαλλόταν από το ΣΙΓΜΑ, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι εγκλεισμού και να κερδίζει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη, που υπήρξε το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο φέτος και που είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και «εχθρούς», κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.


Μόλις άκουσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει πως εκπλήρωσε τον στόχο της και το όνειρό της. Κατέρρευσε από συγκίνηση...

Δεύτερη στη σειρά, βάσει κατάταξης, ήταν η Σοφία Δανέζη και τρίτος ο Δημήτρης Πυργίδης. Προηγουμένως, είχαν αποχωρήσει ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.


Ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η 36χρονη δικηγόρος Άννα - Μαρία Ψυχαράκη κατάγεται από την Κρήτη, δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και ζηλιάρα, όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο, ενώ τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες.

Έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι "Deal" με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. Η ίδια είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι το 2019 και, μάλιστα, είχε κερδίσει 3.800 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κατηγορήθηκε για θεατρινισμούς, τσακώθηκε με όλους ανεξαιρέτως τους συμπαίκτες της, έκλαψε (πολύ), προσέφερε αμέτρητες στιγμές γέλιου, ντύθηκε νύφη. Η Άννα Μαρία είναι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ