Σεξομολογήσεις #536: Καραντινάτο ψέμα

Τα είπε όλα η Tipster... Απίστευτο τι μπορεί να σκεφτεί ένα πλάσμα, απλώς για να ζήσει μια περιπέτεια! Έχουμε μείνει ενεοί.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Tipster μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σου ένα μεγάλο ψέμα που είπα, το μεγαλύτερο της ζωής μου. Θα ήθελα σε κάποια φάση να το μοιραστώ και με τον πνευματικό μου, αλλά μέχρι τότε πρέπει να το πω σε κάποιον, πιλέ μου να το φκάλω που μέσα μου. Στο lockdown της πρώτης φάσης της πανδημίας είχα γνωρίσει ένα παιδί. Ετσιμπήθηκα κάπως μαζί του, βασικά. Και για δυο βδομάδες εμετακόμισα σε ένα μικρό σπιτάκι που έχουμε, μέσα σε ένα μικρό αγρόκτημα, λίγο έξω από τη Λευκωσία. Και εβλεπόμασταν μέρα παρά μέρα. Και επέρασα δύο υπέροχες βδομάδες. Καταλαβαίνεις… Το άσχημο είναι ότι για να πάω εκεί και να ξέρω ότι εν θα έρχεται κανένας, είπα ψέματα πως έπρεπε να αυτοπεριοριστώ γιατί ήμουν θετική στον covid. Είπα ψέματα στον άντρα μου. Λοιπόν, θα σου πω όλη την αλήθεια. Αγαπώ τον σύζυγό μου. Και μετά από εκείνες τις δύο βδομάδες δεν βρέθηκα ξανά με τον γκόμενο. Παρόλο που επέρασα ωραία, εμετάνιωσα αμέσως για ό,τι έκανα και μέχρι σήμερα είμαι γεμάτη τύψεις. Ήθελα απλώς να ζήσω μια περιπέτεια νομίζω τζαι έκαμά τα θάλασσα. Ο λόγος που σου στέλνω email είναι γιατί θέλω υποστήριξη. Νιώθω χάλια, αλλά είμαι σίγουρη πως εσύ θα καταφέρεις να μου πεις κάτι για να με καθησυχάσεις. Όπως και ο πνευματικός μου, όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Άκου ρε τι μπορεί να σκεφτεί ένα πλάσμα για να ζήσει μια περιπέτεια! Μπράβο μπράβο, έκαμές τα θάλασσα και τωρά θέλεις κάποιος να σου πει τι; Ότι εν ok που το παίζεις μετανοιωμένη και ότι εν ok που εκεράτωσες τον σύζυγο, επειδή και καλά που τότε έκοψες κάθε επαφή; Το θέμα δεν είναι να κάνουμε κάτι και μετά να ζητάμε άφεση αμαρτιών, αλλά να μπορούμε να σκεφτόμαστε το «μετά» πριν καν κάνουμε τη ματσαράγγα μας. Σε τούτη την περίπτωση η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Όπως και στον covid. Εσύ επροτίμησες να «νοσήσεις», όντας απρόσεκτη, οπότε πρέπει τωρά να υποστείς και τις παρενέργειες. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα βρεις παραπάνω υποστήριξη που τον πνευματικό σου, όταν και εφόσον... Σόρρι α!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ