NSFW: «Πώς αποπλάνησα τον γιο της σπιτονοικοκυράς μου»

Μια διαφορετική σεξομολόγηση που αναμφίβολα θα μπορούσε να γίνει σενάριο ερωτικής ταινίας.

NSFW: «Πώς αποπλάνησα τον γιο της σπιτονοικοκυράς μου»

Μια διαφορετική σεξομολόγηση που αναμφίβολα θα μπορούσε να γίνει σενάριο ερωτικής ταινίας.

Article featured image
Article featured image

Είθισται οι σεξομολογήσεις που φτάνουν στο email μας να εξιστορούν κάποιο ερωτικό πρόβλημα το οποίο ζητά λύση, βοήθεια ή και συμβουλή από την Tipster. Αυτή τη φορά ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας δεν θέλει βοήθεια, δεν ζητάει συμβουλή. Το μόνο που θέλει είναι να μοιραστεί με τους αναγνώστες μια προσωπική ερωτική της ιστορία, που κατά τη γνώμη μας θα μπορούσε να γίνει άνετα βάση σεναρίου για ερωτική ταινία.

*Το αρχικό κείμενο έχει τροποποιηθεί ελαφρώς ένεκα των πολύ ωμών περιγραφών που περιείχε σε κάποια σημεία.

«Πριν χρόνια, όταν ήμουν νέα και ανύπαντρη, είχα έρθει από το χωριό στην Αθήνα και νοίκιαζα ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία. Η ιδιοκτήτρια έμενε στον από πάνω όροφο και είχε ένα γιο που μόλις είχε μπει στη σχολή ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εκείνος φοιτητής και εγώ 32 χρόνων. Ήμουν αρκετά όμορφη και εντυπωσιακή τότε και ακόμα είμαι. Είχα προσέξει πως με κοίταζε ο Γ., αυτό ήταν το όνομά του, όταν συναντιόμασταν στο ασανσέρ ή όταν τον έστελνε η μάνα του να πάρει το νοίκι κάθε μήνα. Με έτρωγε με τα μάτια του.

Εγώ όμως εκείνο τον καιρό είχε ένα δεσμό με έναν πιλότο της πολεμικής αεροπορίας και δεν έδινα σημασία στον Γ. Κάποια στιγμή, όμως, ο δεσμός χάλασε και έμεινα μόνη. Μετά από μερικούς μήνες είχα ανάγκη από έρωτα και το ενδιαφέρον και οι νυχτερινές φαντασιώσεις μου άρχισαν ένα περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Είχα την υποψία ότι ο Γ. ήταν ακόμα παρθένος και αποφάσισα να σπάσω λίγη πλάκα μαζί του.

Την επόμενη φορά που τον περίμενα να έρθει για το νοίκι φόρεσα μόνο μια άσπρη διαφανή μακριά μπλούζα και από κάτω τίποτα εκτός από ένα μαύρο σέξι εσώρουχο. Άνοιξα την πόρτα και είδα τα μάτια του να πετάγονται έξω. Κοίταξε το στήθος μου, που φαινόταν ξεκάθαρα μέσα από το διάφανο ύφασμα και ξεροκατάπιε, αλλά τράβηξε το βλέμμα του γρήγορα για να μην καταλάβω ότι με κοίταζε.

Του είπα να περιμένει στην πόρτα και πήγα στο τραπεζάκι του σαλονιού, που βρισκόταν απέναντι από την πόρτα. ‘Έσκυψα αρκετά, για να πιάσω δήθεν τα λεφτά, αποκαλύπτοντας τον πισινό μου. Όταν γύρισα προς τον Γ. είχε τα μάτια του γουρλωμένα και ήταν κατακόκκινος. Όταν έφυγε ήμουν τόσο ερεθισμένη με ότι είχα κάνει σε αυτό το 18χρονο αγόρι που μπορείτε τι έκανα μόνη μου, μες το σαλόνι μου.

Δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου και έτσι σκέφτηκα ένα σχέδιο για να τον αποπλανήσω ώστε να μην μπορέσει να μου αντισταθεί. Όταν είχα σχέση με τον πιλότο, με είχε πείσει κάποια μέρα να τραβήξουμε με το κινητό ένα πολύ πρόστυχο ερωτικό βίντεο, σαν ταινία πορνό. Έτσι για πλάκα. Το κάναμε και πολλές φορές το βλέπαμε και φτιαχνόμασταν, πριν κάνουμε σεξ. Το φυλάξει στο σκληρό του υπολογιστή, για να το έχω στο αρχείο μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν το είχε δει ποτέ, κανείς.

Τον επόμενο μήνα που ήρθε ο Γ. να πάρει το νοίκι, του είπα ότι είχα ένα πρόβλημα με το laptop μου και πως θα ήθελα να του ρίξει μια ματιά όταν είχε λίγο χρόνο.

Μου ζήτησε να το πάρει μαζί του σπίτι, αλλά του είπα ότι το χρειαζόμουν και ήθελα να το δει στο σπίτι μου κάποια στιγμή. Δέχτηκε και είπε ότι θα ερχόταν την επόμενη μέρα να κάτσει να το δει. Περίμενα με ανυπομονησία να έρθει η επόμενη μέρα για να βάλω το σχέδιο μου σε εφαρμογή. Πράγματι ήρθε και με ρώτησε τι πρόβλημα υπήρχε με τον υπολογιστή. Του είπα ότι κάτι είχε πάθει και δεν έπαιζε τα βίντεο. Ήξερα ότι θα έψαχνε να βρει κάποιο βίντεο στο σκληρό δίσκο μου για να βρει το πρόβλημα και φυσικά είχα φροντίσει να βρει μόνο εκείνο που είχα τραβήξει με τον πρώην μου. Και να ήθελε να το αγνοήσει δεν θα μπορούσε.

Ήθελα, όμως, να του δώσω χώρο και χρόνο για να δει το βίντεο. Έτσι του είπα ότι θα πήγαινα για κάτι δουλειές και θα επέστρεφα σε τρεις ώρες περίπου. Αυτό θα του έδινε αρκετό χρόνο. Βέβαια δεν ήταν αυτό το σχέδιο μου. Έφυγα λοιπόν από το σπίτι, αλλά σε λιγότερο από μια ώρα περίπου γύρισα πίσω. Ήξερα ότι έως εκείνη τη στιγμή θα είχε βρει το βίντεο στον υπολογιστή και θα είχε αρχίσει να το βλέπει. Θα είχε ήδη δει τη σκηνή που ο Κ. με τράβηξε ολόγυμνη στο κρεβάτι να παίζω με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή θα είχε δει όλες τις πρόστυχες στιγμές που πέρασα με τον πρώην μου. Και είχα δίκαιο!

Πλησίασα την πόρτα του διαμερίσματος αθόρυβα και έβαλα το αυτί μου στην πόρτα και άκουσα τις κραυγές μου, από το βίντεο. Έβαλα το κλειδί στην πόρτα και άνοιξα όσο πιο αθόρυβα μπορούσα. Είδα τον Γ. με την πλάτη του γυρισμένη προς εμένα, να με κοιτάζει γυμνή στην οθόνη να κάνω διάφορα με τον πρώην μου.

Το παντελόνι και το εσώρουχο του βρίσκονταν στο πάτωμα, γύρω από τους αστραγάλους του και το δεξί του χέρι ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω αργά και ρυθμικά: «Γ. τι κανείς εκεί;», φώναξα κλείνοντας πίσω μου την πόρτα. Αυτός πετάχτηκε όρθιος τρομαγμένος και γύρισε προς το μεριά μου, γυμνός και ξαναμμένος. Ήταν κατακόκκινος στο πρόσωπο και προσπάθησε να καλυφθεί, ενώ έσκυψε να σηκώσει το εσώρουχο και το παντελόνι του. «Συγγνώμη» πρόλαβε να ψελλίσει λίγο πριν βάλει τα κλάματα από την ντροπή του.

Έκανα αμέσως τρία βήματα προς το μέρος του και πριν προλάβει να σηκώσει το εσώρουχο του, του έδωσα ένα παθιασμένο φιλί σου στόμα. Αυτός σαστισμένος δεν ανταπέδιδε το φιλί μου αλλά ήμουν πολύ ερεθισμένη με αυτό που είχα μόλις δει. Αυτό το νεαρό αγόρι με είχε μόλις δει ολόγυμνη να κάνω σεξ, αυτό δεν θα μπορούσε να το αφήσω έτσι. Τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο κρεβάτι, τον έγδυσα, γδύθηκα και εγώ και κάναμε όλα όσα είχε δει στο βίντεο ο μικρός.

Με τον Γ. κάναμε κάτι σαν κρυφή ερωτική σχέση. Η μάνα του δεν έμαθε τίποτα και αυτός κατέβαινε που και που στο διαμέρισμα μου και κάναμε σεξ. Κάποια στιγμή έπρεπε να μετακομίσω πίσω στο χωριό μου γιατί είχε προβλήματα υγείας η μάνα μου και διακόψαμε τη σχέση μας. Αλλά δεν μετανιώνω καθόλου που αποπλάνησα το γιο της σπιτονοικοκυράς μου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ